Huisshow Livingfurn & Brix in volle gang

''Bij nieuwe collectie staan fijne en ronde afwerking centraal, met walnoten finish''

Bij meubelgroothandel Livingfurn in Elst is de huisshow in volle gang. Waar gisteren, maandag 12 september, de aftrap was van vier dagen vindt het event vandaag, 13 september en volgende week 26 & 27 september nog plaats voor de professionele bezoekers.


Raymond Klein, Mandy Bijland en Daan Voorthuysen bij de Noor Collectie.

De 2500 m2 grote showroom is volledig vernieuwd. Volgens eigenaar Matthijs Bakker zijn er meer dan 150 nieuwe producten te zien. Ook de kenmerkende stijlstudio's van Livingfurn en Brix zijn volledig gerestyled. Hier zijn lichte kleuren gebruikt, wat een frisse blik geeft op de collecties.  

Centraal tijdens deze dagen staat de Noor collectie van Livingfurn, dat zich kenmerkt door de fijne afwerking en ronde vormen, in walnoten finish. Bij Brix zijn er ook producten toegevoegd met deze finish, waardoor deze goed gecombineerd kunnen worden. Matthijs en commercieel directeur Raymond Klein blikken al tevreden terug op de eerste dag. ''De collecties worden goed ontvangen door de klanten. We hebben een 20% plaatsingskorting op de gehele nieuwe collectie tijdens de huisshow.”

26 & 27 september van 9.00 -  21.00 uur

Meer informatie;
Livingfurn - Brix
Bemmelseweg 106 H Elst
info@livingfurn.nl
www.livingfurn.nl 
www.brix.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.