Tijdens VAKdagen toont Technogel complete aanbod matrassen en kussens

‘Hightech slaapcomfort voor de ultieme nachtrust’

Tijdens de komende DWI Najaarsvakdagen kunnen mensen kennis maken met Technogel, de pionier in gelmatrassen en -kussens. Op stand C110 kan de dikke laag Technogel bewonderd worden, die zich aan de contouren van je lichaam aanpast. De temperatuur regulerende eigenschappen van de gel verbeteren je slaapervaring. "Revolutionair en wetenschappelijk bewezen dat je er beter door slaapt", aldus Technogel.Technogel® laat weten dat er laatst een interessante post over het belang van matras en beddengoed op LinkedIn verscheen. De slaapwetenschapper en auteur van het boek ‘slapen als een oermens’ Merijn van de Laar schreef: “Een high thermal capacity matras, zoals Technogel zorgt voor een sterkere daling in de kerntemperatuur en een betere subjectieve slaapkwaliteit (Herberger, 20202). Ook kussens met goede thermoregulerende eigenschappen lijken de beste keuze (Jong, 20153).“De beste slaap ooit – Klinisch bewezen
Bij het slapen gaan stuurt het circadiaans ritme (slaap-waak ritme) de kerntemperatuur van het lichaam omlaag om het lichaam klaar te maken voor de slaap. Hartslag en ademhaling vertragen en het lichaam komt tot rust. Klinische tests bevestigen dat de unieke temperatuurregulerende eigenschappen van Technogel de kerntemperatuur aanzienlijk sneller verlaagt en het inslapen bevordert. De dikke laag Technogel zorgt voor een sublieme drukverlaging en een betere doorbloeding en verbetert de kwaliteit en continuïteit van de slaap. Resultaat: je slaapt 33% sneller in en brengt tot 45% langer door in de kwalitatieve en herstellende diepe slaap.Drukverlagende 3D ondersteuning 
Technogel is een zacht-stevig materiaal met het aanpassingsvermogen van water en de ondersteuning van een stevige materie. Het vervormt in drie richtingen (horizontaal, verticaal en diagonaal) en past zich, net als traagschuim maar met bewegingsvrijheid, van kop tot teen aan je lichaamscontouren aan. Je lichaam wordt ondersteund zonder storende drukpunten.

Dankzij de thermische eigenschappen van Technogel, wordt de lichaamswarmte afgevoerd. Het innovatieve torenpatroon bevordert de luchtstroom, wat de warmteregulatie verbetert en een ideale temperatuur handhaaft voor een comfortabele nachtrust.


Beste product van het jaar: Technogel Original Deluxe Pillow.

Het perfecte kussen
Door de combinatie van Technogel en een laag traagschuim, voelt elk Technogel kussen aan alsof het opmaat gemaakt is. De kussens ondersteunen het hoofd en de nek zachtjes en verlichten de druk, of je nu op je rug, zij of buik slaapt. De Technogel kussenreeks is een collectie van hightech kussens in verschillende vormen en hoogtes.

Tijdens de Woonindustrie Vakdagen toont het bedrijf het complete aanbod matrassen en kussens. Ook Technogel dealer worden? Maak een afspraak via +32 490 56 47 86 of mail jurgen.swinnen@intres.be.

Meer informatie:
Technogel
www.technogelsleeping.nl
www.intres.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.