Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de nieuwigheden van XLBoom

XLBoom, dat bekend staat om haar volledige collectie woonaccessoires met puur Belgisch design, lanceert drie collecties: Spinn, Cala en Mika.

SPINN
Een mooi boeket hoort in het spotlicht te staan en met de elegante Spinn vazen is dit een fluitje van een cent. Spinn is een kleurrijke en speelse collectie handgemaakte en mondgeblazen vazen. Ze zijn ontworpen door designer Frederik Delbart exclusief voor XLBoom.



CALA
Over interieur gesproken, hoe ziet jouw badkamer eruit? Designer Ambroise Maggiar creĆ«erde de stijlvolle Cala houders om het opbergen van badkamerproducten eenvoudig en subtiel te maken. Etaleer beste zeepjes, berg wattenstaafjes op en houd die tandenborstels proper en georganiseerd met deze, mondgeblazen set. 



MIKA
Net niet genoeg opbergruimte? Of je nu je badkamerinrichting een opfrisbeurt wilt geven of je eerder op zoek bent naar een manier om je kruiden en specerijen in op te bergen, Mika is de juiste keuze. Deze handgemaakte en luxueuze potjes maken het opbergen van producten eens zo subtiel.

Meer informatie:
XLBoom
Simon De Heuvellaan 1
2110 Wijnegem
+32 3 213 50 20
info@xlboom.com
www.xlboom.com

Publicatiedatum: