MONDiART zet nieuwe collectie MiiKS en designers in de ‘Spotlight’

Op zondag 4 september (om 11.00 uur precies) werd op de warmste showUP-dag ooit de frisse, Scandinavische collectie MiiKS förar gelanceerd. De twee designers Inge Schuller en Sharon Roest zagen voor het eerst hun ontwerpen in diverse formaten en uitvoeringen gedisplayed. Velvet schilderijen, kussens en karpetten sierde de stand. Met een flinke bos bloemen en een glas bubbels in de hand werden ze met lovende woorden van Cole Brekoo bedankt en gefeliciteerd met het eindresultaat. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


Designers Inge Schuller en Sharon Roest.

Van auditie tot complete collectie
Beide dames deden vorig jaar ‘auditie’ tijdens een door BNS Crisp en MONDiART georganiseerde wedstrijd. Hoewel beide lid zijn van de beroepsvereniging, kenden ze elkaar niet en hadden ze nog nooit een product ontworpen. Maar dankzij de liefde voor de Scandinavische natuur, cultuur en interieur was er direct een goede klik. Maandenlang werkten ze samen aan de MiiKS collectie. Sharon ontwierp aan de hand van haar fotografie, terwijl Inge grafisch aan het designen sloeg. De vijf kernwaarden: balans, bewust zijn, organisch, kracht en ambacht waren de leidraad voor iedere creatie.MiiKS förar
De naam voor de nieuwe collectie was als snel duidelijk. MiiKS, een samenstelling van betekenisvolle letters die met elkaar de Scandinavische touch hebben. De toevoeging förar betekent lente. Hierbij kan direct worden opgemerkt dat we nog meer collecties van de twee dames mogen verwachten. Met enorme trots presenteerden Inge en Sharon hun creaties. Een verfrissende collectie die niet alleen past in een Scandinavisch interieur. In samenwerking met het MONDiLAB werd in bepaalde werken ook de Embroidery art toegepast. Vanaf nu zijn de producten uit de MiiKS collectie hier te bestellen.


Alex Pansier.

Line-up van kunstenaars
De afgelopen dagen tijdens showUP was het een komen en gaan van kunstenaars en designers die hun persoonlijke collectie feestelijk kwamen bewonderen. In samenwerking met het MONDiLAB en MONDiART hebben zij bijgedragen aan een hele nieuwe uitstraling op de stand van het Eindhovense bedrijf. De bezoeker werd o.a. getrakteerd op een meet & greet met: Irene van Ophoven, Rosa Lisa, Jet Ebeltjes, Anneke van Lee, Geeske van de Molengraft en natuurfotograaf Alex Pansier.

Vanuit Brabant is het MONDiART team direct afgereisd naar Parijs. Daar is niet alleen een selectie van de mooiste kunstwerken te bewonderen, ook de gloednieuwe stand is een plaatje op zich.

Meer informatie:
MONDiART 
www.mondiart.com

MONDiLAB
www.mondilab.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.