Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Novy Group stelt wereldwijd nieuwe CEO aan

Het Belgische huishoudelijke apparatenmerk Novy heeft de promotie aangekondigd van Francis Gistelinck. Hij is sinds 1 september de nieuwe chief executive officer voor wereldwijde operaties. Voorheen was Gistelinck commercieel directeur.

Gistelinck neemt het stokje over van CEO, Carlos Wanzeele, die is teruggetreden uit zijn achtjarige ambtstermijn na de succesvolle verkoop van het familiebedrijf aan Middleby Residential. Tijdens zijn functie verdubbelde Wanzeele de omzet van het bedrijf van 45 miljoen naar meer dan 100 miljoen euro.


Francis Gistelinck, sinds 1 september CEO van de Novy Group.

Francis Gistelinck ging in 2016 aan de slag bij de Novy Group. Samen met Carlos Wanzeele ontwikkelden ze een wereldwijde groei-uitbreidingsstrategie voor Novy, waaronder de benoeming van Owain Harrison als country manager die de allereerste Novy UK en Ireland dochteronderneming oprichtte.

Owain Harrison, country manager, Novy UK, zei: "Ik ben verheugd dat Francis Gistelinck is erkend met deze welverdiende promotie tot chief executive officer voor Novy's wereldwijde activiteiten. Zijn kennis, enthousiasme, begeleiding en ondersteuning zijn van onschatbare waarde geweest, zowel bij de lancering van Novy in het VK als bij de ontwikkeling van het merk sindsdien."

Meer informatie:
Novy
www.novy.com

Publicatiedatum: