Obumex levert keukens aan Residentie Palace Street in London

Het Belgische bedrijf Obumex heeft keukens mogen leveren aan een Residentie met 72 privé appartementen in London. Eigenaar Geert Ostyn deelt trots te zijn op wat ze geleverd hebben. 

''Obumex is zeer fier dat het met de plaatsing van zijn keukens op maat en zijn Signature keukens in de appartementen van The St. Regis Residences in het hartje van Londen mee bepalend is voor de vorstelijke uitstraling van dit project.''

Residentie Palace Street, ook wel The St. Regis Residences genoemd, ligt tegenover Buckingham Palace, Westminster en grenst aan St James's Park in één van de meest gewilde buurten van Londen. Dit vorstelijke project is een verzameling van 72 privé-appartementen, verspreid over vijf verschillende architectonische stijlen. 

Dit project is ontworpen door Squire Partners Architects en bouwpromotors Northacre en SHUAA Capital en belichaamt alle kenmerken van een woonproject. Delen van het gebouw hebben een plafondhoogtes van 3 meter, sommige 5 meter.

Het gebouw ligt op een unieke locatie, recht tegenover Buckingham Palace, en heeft een langdurige band met het Britse koningshuis. De vleugel van het gebouw, Buckingham Gate, die op Grade II- monumentenlijst staat, werd in 1861 gebouwd en was ooit het belangrijke herkenningspunt 'The Palace Hotel'. Het bood onderdak aan hoge gasten van koningin Victoria, voordat de derde vleugel van Buckingham Palace werd gebouwd.

Op een steenworp afstand van de geschiedenis en traditie van St James’s bevinden zich de beste restaurants en winkels van Mayfair en Knightsbridge, en op slechts een korte wandeling van de sereniteit van de Royal Parks, zullen bewoners worden geplaatst binnen handbereik van het beste dat Londen te bieden heeft.

Bekijk hier foto's van het project.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.