Maison Berger lanceert collectie in samenwerking met Franse ontwerper

Maison Berger Paris levert al meer dan 120 jaar interieurparfums. Philippe Starck, met meer dan 10.000 ontwerpen in zijn portfolio, heeft een duidelijke visie voor ogen: “Voor design, in welke vorm dan ook, om het leven voor zoveel mogelijk mensen beter te maken.” Deze gedeelde missie, om het dagelijks leven te transformeren en te verbeteren, leidde tot de samenwerking tussen de ontwerper en Maison Berger Paris.''De Franse ontwerper Philippe Starck heeft een collectie ontworpen met een tijdloze lijnvoering. Voor Maison Berger Paris ontwierp hij als het ware een klein laboratorium met items geïnspireerd op de wetenschap, terug naar de oorsprong van het merk dat opgericht is door de apotheker Maurice Berger. Hij was de uitvinder van de beroemde gelijknamige Lampe Berger, de luchtreiniger die in 30 minuten het interieur reinigt, zuivert en parfumeert. Deze knipoog naar laboratoriumglaswerk, aangepast aan de smaak van vandaag de dag, kenmerkt zich door eenvoudige vormen in een display van de moderniteit.''

Naast parfums ontwierp Starck voor Maison Berger Paris een complete collectie met een Lampe Berger, parfumverspreider en een mist diffuser. Voor de vormgeving liet Starck zich inspireren door het glaswerk uit de oude apotheken. Alle producten kunnen naar keuze in drie kleuren worden uitgevoerd: Rose, Gris en Verte.

Meer informatie:
Maison Berger
www.maison-berger.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.