Gezamenlijke stand in De Woonindustrie te Nieuwegein

Moree en Robin Punt bundelen krachten tijdens najaarsVAKdagen

Speciaal voor de aankomende najaarsVAKkdagen heeft Moree samen met vertegenwoordiger Robin Punt een kleine stand ingericht op de tweede etage van woon-inspiratie centrum De Woonindustrie.

Robin: ''Moree is een specialist voor hoogwaardige lampen, maar ook voor verlichting en projectmeubilair, gemaakt voor mensen die het sensuele en stedelijke leven waarderen. Vanuit de liefde voor heldere vormen, vernieuwende materialen en de fascinatie voor de werking van licht creëren de Moree designers steeds nieuwe ideeën voor expressieve en tijdloze interieurs en exterieurs.''

De collectie biedt lampen en meubels, zoals lichttafels, zitmeubelen zoals barkrukken, bars, toonbanken en lichtgevende decoratieve objecten, voor woonkamers en tuinen, maar ook voor alle gebieden van gastronomie, hotels en evenementen.

''Functionaliteit, duurzaamheid en het heldere design zijn kenmerkend voor het Duitse merk. Moree focust op innovatieve LED-technologie in symbiose met zijn meubels en verlichting. Licht en kleur openen nieuwe designdimensies en creëren de fascinatie van Moree-producten.''

Te bezoeken tijdens de najaarsVAKdagen in stand C047.

Meer informatie:
Robin Punt
robin@tijdpunt.nl 
www.tijdpunt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.