'Concept van interieurarchitecten Lasut & Braun'

Montinique lanceert tijdens InCoda een nieuwe collectie

De nieuwe vloerencollectie van Montinique is een concept van interieurarchitecten Lasut & Braun. Zij hebben gekeken naar de wensen van de consument zoals bijvoorbeeld het hybride werken. Maar ook een presentatie voor de retailer die onderscheidend en functioneel moet zijn in gebruik. Dit resulteert in een collectie met harde- en zachte vloeren geïnspireerd op de huidige trends en passend bij de nieuwe woonvormen.

''Montinique brengt nostalgie met deze terrakleurige tapijten. Warme kleuren worden gecombineerd met extravagante texturen of vintage items. Een combinatie kan gemaakt worden met de brede PVC planken. Zo weten wij vanuit de markt dat mensen tegenwoordig graag stoere, brede delen laten leggen, die bovendien zo min mogelijk glanzen. Daarom levert Montinique sinds kort pvc-vloeren met nog bredere delen, tot ruim 30 centimeter, en ‘register embossed’ voor een natuurgetrouw mogelijk hout-, beton- of steen- effect. Bovendien is de lichtreflectie op de vloeren ook teruggebracht naar een lage glansgraad.''

''Voor de nieuwe collectie hebben wij diverse tapijten geselecteerd die mooie combinaties kunnen vormen in een modern interieur.''


Foto Lasut & Braun

Tijdens de beurs ontvangen Feikje & Anne in een speciaal ingerichte, op een kerk geïnspireerde ruimte, waar zij hun trendonderzoek en de gehele collectie in film zullen tonen. Tevens ontvangen de bezoekers een trendboek. Stand nummer 505.

Meer informatie:
Montinique
marketing@montinique.nl 
www.montinique.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.