In Parijs op Maison & Objet

De Zuiver Group laat voor eerste keer collecties Banne en Bold Monkey zien

Vanaf vandaag tot maandag 12 september presenteert De Zuiver Group hun gehele merkportfolio op Maison&Objet, te Parijs (hal 6). Deze editie van Maison&Objet heeft een Nederlands tintje, jong designtalent uit Nederland krijgt deze week een podium en vanavond wordt de rising talent award uitgereikt aan Nederlands talent. ''Daarom zijn we trots dat we als Nederlands interieurbedrijf extra zichtbaar zijn deze editie, op ruim 600m2 laten tonen we onze nieuwste herfst/winter collecties.

''De nieuwste productenontwerpen en collecties van Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en Banne worden getoond evenals onze white label collectie. Het is de eerste keer dat we Banne en Bold Monkey presenteren in Parijs. Daarnaast hebben we een Zuiver pop-up café waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje.''

Zuiver highlights
''Naast de nieuwe herfstcollectie ‘Fluid Balance’ van Zuiver, die eind deze maand beschikbaar is, tonen we onze Ocean chair. Deze stoel gemaakt van oceaanplastic, ontworpen door studio APE uit Amsterdam, is een van de duurzame producten van Zuiver. “Als we ontwerpen, ontwerpen we voor de toekomst. En dan houden we niet alleen rekening met hoe onze producten eruitzien, maar kijken we ook naar de bredere impact die ze hebben. We moeten de beslissingen die we nu nemen met betrekking tot natuurlijke grondstoffen heroverwegen en overschakelen op gerecyclede- of hernieuwbare materialen”, aldus Caroline van Velze, Creative Director.

Banne primeur
Het is de eerste keer dat de collectie van Banne wordt getoond in Parijs. Banne is de meest premium collectie van de Zuiver Group, met een focus o de projectmarkt. De collectie kenmerkt zich door verantwoorde creatieve keuzes en zo duurzaam mogelijk gemaakt. In samenwerking met de beste ontwerpers van het land richt Banne zich op tijdloze esthetiek en hoogwaardige materialen om een leefbaardere, duurzamere wereld te creëren. Nieuwkomer is de Void stoel, een ontwerp van Lex Pott, een nieuwe benadering van een kuipstoel gemaakt van gerecycled plastic (PP). Het volledige circulaire Chord karpet gemaakt van ZQ-gekwalificeerd wol van de hand van Roos Soetekouw is een andere noviteit. De materialen van het karpet kunnen end-of-life doormiddel van de Niaga lijm-techniek volledig worden hergebruikt.

Meer informatie:
Zuiver Group
www.zuiver-group.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven