'Eerste keer samenwerken met onafhankelijke ontwerper'

Van der Drift Meubelen introduceert kastencollectie op Meubelhart Beusichem

Tijdens de najaarsbeurs in Meubelhart Beusichem presenteert  meubelmaker Van der Drift Meubelen uit Schaik een 'eigentijdse' kastencollectie. De nieuwe collectie is ontwikkeld in samenwerking met ontwerper Cor Noordzij; ''onderscheidend design waarbij kleurgebruik een belangrijke rol speelt.''

Nieuwe kastencollectie
Van der Drift Meubelen kiest er ook dit jaar weer voor om de nieuwe collectie tijdens Meubelhart Beusichem te introduceren. Op 12 en 13 september nodigt de meubelmaker bezoekers uit voor de presentatie van de nieuwe kastencollectie. Een tipje van de sluier licht Mark Hendriks, directeur, op. “Mistral is de naam van de meubellijn die onze ontwerpafdeling met Cor Noordzij tot stand heeft gebracht. Het is de eerste keer dat we een samenwerking zijn aangegaan met een onafhankelijke ontwerper en dat is ons erg goed bevallen.” Om de collectie samen te kunnen vatten komt Mark Hendriks met de woorden ‘eigenwijs, trendy, retro en uitdagend’. “We combineren spannende kleuren, luxe uitvoeringen met nieuwe indelingen en unieke onderstellen.''

Cinewall en Oock & Note
“We hebben de afgelopen tijd zeker niet stilgezeten”, vervolgt Mark Hendriks. “Om eikenhouten meubelcollecties te ontwikkelen, blijven we vernieuwen en luisteren we goed naar de wensen in de markt. “De cinewall is daar een voorbeeld van en een mooie aanvulling op onze bestaande kastencollecties. In de cinewall kan zowel een televisie als een elektrische inbouwhaard en soundbar gemonteerd worden. Naast onze kenmerkende eiken meubelcollectie hebben we met de Oock & Note collectie een eigen meubellijn in walnotenhout ontwikkeld. Ons welbekende en vertrouwde tafelconcept is verder uitgebreid met nieuwe onderstellen en losse poten, we hebben nieuwe bladvormen toegevoegd en het kleurenpalet is vergoot.”

Eiken ambacht uit Brabant
Bij Van der Drift is het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk. De tafelcollecties en wandmeubels worden vervaardigd uit duurzaam hout. Dat betekent dat maatwerk altijd mogelijk is. Elk meubel kent zijn eigen verhaal en wordt met oog voor natuurlijke details tot stand gebracht.

Meubelhart Beusichem
Wie kennis wil maken met Van der Drift Meubelen en de presentatie van de nieuwe Mistral kastencollectie wil bijwonen, is nog van harte welkom tijdens Meubelhart Beusichem op 12 en 13 september.

Meer informatie:
Van der Drift Meubelen
info@vanderdriftmeubelen.nl 
www.vanderdriftmeubelen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven