Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goossens Utrecht heropend als 'inspiration store'

Goossens wonen en Goossens slapen – twee winkels die voorheen gevestigd waren op de grote woonboulevard in Utrecht – hebben zich samen onder 1 dak gevestigd op diezelfde woonboulevard. Zij gaan nu verder als een compleet vernieuwde Goossens inspiration store waar bezoekers alles vinden voor hun woon-, eet- en slaapkamer. Om dit te vieren is er een openingsfeest van 8 tot en met 11 september.

Een wens van Goossens om op de Utrechtse woonboulevard alle interieuritems in één Goossens winkel aan te bieden, is nu in vervulling gaan. “Het is heel fijn dat klanten nu ons complete aanbod kunnen ervaren op 3500 m2, zonder daarbij naar onze andere winkel doorgestuurd te worden, die eerst een paar deuren verder te vinden was. We staan te popelen om klanten mee op reis te nemen naar hun ‘eindelijk thuis gevoel’ en hen onze interieuritems voor de beste prijs te tonen. Evenals alle personaliseermogelijkheden én bijbehorende services”, aldus algemeen directeur Bart Goossens.

Shopping experience
Wie de winkel binnentreedt, bevindt zich volgens Goossens in een inspirerende woon- en slaapwereld waarin interieuritems worden gepresenteerd in gestylde settings. ''Klanten kunnen hier zelf het comfort, de kwaliteit, rijke materialen en kleuren ondervinden. Maar ook duurzame items. Van banken tot stoelen en van tafels tot kasten en bedden. Evenals stijlvolle lampen, trendy vloerkleden en catchy woonaccessoires.''

Goossens stoffencollectie
Onlangs lanceerde Goossens haar eigen stoffencollectie met meer dan 1600 kleurstalen. Dat betekent dat men, naast de voorraaditems die snel geleverd worden, voor bijna alle Goossens banken en stoelen hun favoriete materiaal en kleur kunnen kiezen. 

Gouden Goossens goodiebag
Ter ere van deze heropening, verloot Goossens 500 goodiebags, waarvan eentje gemarkeerd is als de Gouden Goossens goodiebag. De inhoud van die laatste: een interieurparfum, het Goossens
woonmagazine en een kortingsvoucher van 500 euro. De andere 499 winnaars ontvangen in hun goodiebag een kortingsvoucher t.w.v. 50 euro die zij eventueel al tijdens het openingsweekend mogen besteden. 

Meer informatie:
Goossens Utrecht
www.goossenswonen.nl 

Publicatiedatum: