Ed Jansen van Doorn met Interstil present op InCoDa:

"We zullen voor het eerst de eigen ontworpen eclectische rail aan het publiek tonen"

Interstil Benelux, dat zijn kantoor heeft in Nieuwkuijk, is een 100% dochter van fabrikant Interstil GmbH. Deze Duitse onderneming is een heus familiebedrijf dat wordt geleid door Manfred en Jens Diedrischen. "Al meer dan 55 jaar ontwikkelen zij innovatieve ophangsystemen voor prachtige gordijnstoffen. Door hun passie voor technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design worden zij gedreven om steeds verfijndere oplossingen te creëren", laat algemeen directeur Ed Jansen van Doorn van Interstil Benelux weten.Op InCoDa zal Interstil als leverancier van rail- en roedensystemen voor het eerst de eigen ontworpen eclectische rail aan het publiek tonen. "Deze rail is geïnspireerd op de vlakke rail Sphere en Codex. De met Somfy motoren aangestuurde gordijnrail is de eerste design georiënteerde elektrische rail. Door vernuftig design is de motor geheel gecamoufleerd en deze zal ook te allen tijde uit het zicht blijven. Samen met de bekende unieke glijeigenschappen van alle interstil rails zal de bezoeker in onze showroom op InCoDa versteld zijn van de techniek, ontwerp en afwerking van deze rail", voorspelt Ed.

"De rail is uitgevoerd in de goede kleuren en natuurlijk geschikt voor wand- en plafondmontage", weet hij. "Ook buigen behoort natuurlijk tot de vele opties. Op de beurs zal de rail met verschillende confectimethodes en zowel recht als gebogen te bewonderen zijn."Nieuwe vertegenwoordiger
"Tevens is het voor de klanten uit Zuid-Nederland de ideale gelegenheid om onze nieuwe vertegenwoordiger Martine Berends te leren kennen. Martine is op 1 augustus begonnen en heeft nu een drukker inwerkperiode achter de rug en zal met haar kennis en enthousiasme de klanten in Limburg, Brabant en Zeeland gaan bezoeken", zegt Ed tot besluit.

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl          
www.interstil.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven