Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage showUP in Brabanthallen Den Bosch

Het beursseizoen is inmiddels weer in volle gang. Zo werd afgelopen zondag 4 en maandag 5 september de inkoopbeurs showUP gehouden. In totaal presenteerden 450 verschillende merken hun nieuwste collecties in de Brabanthallen. Het waren twee warme dagen, maar dat mocht de pret niet drukken. Voornamelijk tijdens de tweede dag liepen de beurshallen goed vol. Ook de redactie van Wonen360 was aanwezig voor een fotoreportage. 


Bekijk hier de fotoreportage van showUP.

Trendy en startende labels stonden deze editie weer zij aan zij met (bekende) internationale merken. Bezoekers hebben deelnemers uit de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food kunnen vinden. showUP is de vakbeurs voor inkopers en retailers waar altijd veel nieuws te vinden is. Nieuwe collecties van leveranciers, items van ontwerptalenten en nieuwe merken die niet eerder op een beurs exposeerden. 

Bekijk hier de fotoreportage van de najaarseditie.

De volgende editie van showUP staat gepland op zondag 29 en maandag 30 januari 2023 in Expo Haarlemmermeer - Vijfhuizen.

Meer informatie:
showUP
info@showup.nl
www.showup.nl