Vernieuwde LAUFEN show space

LAUFEN Benelux opent in oktober de deuren van de vernieuwde show space. Van prefab installatiesystemen tot een duurzaam urine scheidend toilet.

Show space
De show space van LAUFEN Benelux is gevestigd in Houten en heeft daarmee een centrale ligging.

De locatie biedt mogelijkheden voor het op afspraak ontvangen van klanten, organiseren van informatiebijeenkomsten en het verzorgen van producttrainingen. De show space is bedoeld voor de vakhandel, maar ook de consument is van harte welkom om de LAUFEN producten te bezichtigen.

Installatiesystemen
LAUFEN biedt producten voor zowel voor de wand als achter de wand. Een volledige badkamer of toiletruimte met producten van één fabrikant. Voor kleine ruimtes, maar ook voor grote gemeenschappelijke ruimtes en projecten biedt LAUFEN de totaaloplossing.  

Urine scheidend toilet
save! is het toilet van LAUFEN waarbij een kanaal in de toiletpot de urine scheidt van het overige afvalwater. Uitgangspunt bij het ontwerp van de save! was dat hij eruit moest zien als een standaard toiletpot. Het ontwerp pakt twee problemen op het raakvlak met het rioolstelsel tegelijk aan: de dure en complexe behandeling van urine in afvalwater en het verlies van waardevolle hulpbronnen.

Nieuwe LUA collectie
In de vernieuwde show space zijn ook de high-light collecties van LAUFEN te zien zoals; The New Classic, Val, Kartell•LAUFEN, IL BagnoAlessi en Sonar. Evenals de marbond Pro douchevloeren in verschillende kleuren en uiteraard de nieuwste LUA & LANI collectie. De LUA & LANI collectie is een complete serie waarvan het ontwerp past in alle omgevingen en interieurstijlen. Een design dat teruggebracht is tot de essentie.

Meer informatie:
LAUFEN Benelux B.V.
Meidoornkade 2a
3992 AE, Houten
www.laufen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven