Ine Eijssink van Decokay Enschede overleden:

'We zullen haar adviezen, humor en leuke verhalen koesteren'

Ine Eijssink-Hannink is op 1 september jl. op overleden. Dat maakt haar familie via social media bekend. Ine was een bekend gezicht binnen familiebedrijf Decokay Eijssink Enschede. 

De grootouders van de huidige eigenaar, Edwin Eijssink, begonnen in 1932 met een schilders- annex schoonmaakbedrijf in Hengelo. Hiermee zijn zij de grondleggers geweest van wat nu al ruim 85 jaar boor velen een vertrouwd adres is voor elke woonklus. Het verf- en schoonmaakbedrijf ontwikkelde zich en er kwamen meer winkels bij. De vader van Edwin (tevens echtgenoot van Ine, de moeder van Edwin) had zelfs 7 winkels in meerdere plaatsen. In 2005 zijn die samengevoegd tot de huidige zaak op het Woonplein in Enschede.

Op Facebook krijgt de familie de nodige steunbetuigingen. "Wat een verdrietig bericht, lieve familie gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd, Peter en ik zullen haar adviezen, humor en leuke verhalen koesteren!", schrijft ene Marlou Kroeze.

Claudia Roebersen-Geerdink meldt: 'Gecondoleerd met dit verlies en sterkte. Ze was een lieve, hartelijke vrouw en de mooie verhalen niet te vergeten. In de jaren veel mooie adviezen gekregen in de winkel en thuis'.

Vanavond, woensdag 7 september is er gelegenheid tot condoleren.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven