Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zondag opent InCoDa met een interieurfestival

Er valt veel te ontdekken tijdens de aankomende editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Niet alleen presenteren 110 bedrijven en 200+ merken hun nieuwste collecties en innovaties, maar op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september organiseert InCoDa voor het eerst een interieurfestival tijdens het jaarlijkse vakevenement. Het festival is een combinatie van inspirerende presentaties, masterclasses, het tonen van nieuwe producten en festival hapjes. Het vindt plaats op de bovenverdieping van de Evenementenhal: Next Level.



Het centrale middelpunt van het festival is de trendpresentatie die stylist/designer Elke Bonnee en coach voor interieurprofessionals Marie-Gon presenteren. Ook aanwezig op Next Level is het HMC (Hout- en Meubileringscollege) met een presentatie van houten meubelen en een interieurontwerp project gecreëerd door (oud) studenten van het HMC.

Daarnaast worden op het festival van InCoDa en in InCoDa’s Inspiratiecafé elke dag verschillende masterclasses gegeven op het gebied van de trends van 2023, de fysieke winkelbeleving, interieurfotografie, de mobiele winkel en meesters in het maken van een fijne omgeving.

Duurzaam wonen wordt steeds belangrijker, daarom gaat er ook speciale aandacht naar het thema “duurzaamheid”. Zo deelt Duurzame interieurstylist, Iris van Asselt, verschillende kansen en tips binnen deze trend tijdens de inspiratiesessie voor de “Retailer / Interieurprofessional van de toekomst”. Irma van Dalfsen, Designer collectie en duurzaamheid bij Vadain, en Sjoerd van der Lelie, Gordijnenatelier van der Lelie, bespreken de duurzame ontwikkelingen op het gebiid van gordijnstoffen en confectie. Franchisegevers Decorette en Concepts & Companies Nederland (Colors@home, Voor Verf & Wonen, Voor Mooi Wonen, Cozy Homes en Otak) bespreken in een paneldiscussie, gepresenteerd door Vloeren Business Magazine, vakblad Mobilia en Interior Business Magazine, wat een retailer in de woning- en projectinrichting nodig heeft voor een succes van zijn of haar winkel in de toekomst. En nieuwe deelnemer Studio Wae deelt de nodige inspiratie op het gebied van “Maximale impact, zero wa(e)ste”.

Opvallend dit jaar is dat ook voor de projectinrichter en interieurarchitect verschillende sessies worden gegeven, waaronder de inspiratiesessie ‘Duurzame ontwerpkeuzes’ door Rudolph de Jong, CSR & Transition Specialist voor Unilin Flooring (IVC Commercial / Moduleo).

Het Festival wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende exposanten die hun nieuwste producten tonen. Dit zijn Akzo Nobel (met de merken Sikkens, Flexa, Cetabever, Hammerite en Alabastine), ARTE HOOKEDONWALLS, B&C Raamdecoratie, decoloop® – WoonTotaal, Eijffinger, Masureel, Moduleo, Rasch, Vadain en Vyva Fabrics.

Klik hier voor een compleet overzicht van het programma en kosteloos inschrijven voor een masterclass tijdens InCoDa.

Bestel je tickets hier kosteloos.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: