Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconische tapijt Kasthall krijgt 4 nieuwe kleuren

Kasthall's iconische tapijt Goose Eye XL Icon wordt vergezeld door vier nieuwe kleuren in het assortiment. Goose Eye, ontworpen door Kasthall's voormalige hoofdontwerper Gunilla Lagerhem Ullberg, wordt nu voortgezet door Kasthall Design Studio die, net als Lagerhem Ullberg, zich tot de natuur wendde voor inspiratie. Iets wat tot uiting komt in de namen van de nieuwe kleuren; Foggy Blue, Timber Green, Yellow Brick en Lichen Grey.

Toen Gunilla Lagerhem Ullberg werkte aan een toevoeging aan de Häggå-patronenfamilie, haalde ze haar inspiratie uit etnische modestoffen en volkskostuums. Met een vergroot ganzenoog werd ons populairste patroon geüpdatet met een nieuwe, moderne en zelfverzekerde uitdrukking - het Goose Eye XL Icon.

Het geweven vloerkleed van zuivere wol met een tijdloos patroon is een duidelijke favoriet geworden in het assortiment van Kasthall.

Kasthall Design Studio heeft zich tot de natuur gewend voor inspiratie voor de nieuwe kleuren Foggy Blue, Timber Green, Yellow Brick en Lichen Grey. Het ontwerp heeft ook een andere verandering ondergaan in de vorm van een smal gestreepte afwerkrand, iets dat herkenbaar is aan alle geweven Icon-patronen van Kasthall. Net als zijn broer, de Goose Eye Icon, is het tijdloze vloerkleed perfect als een op maat gemaakt vloerkleed of als vloerkleed.

Met de nieuwe kleuren, die doen denken aan een ochtendwandeling in een wazig zomerlandschap, zien we hoe Gunilla's solide en iconische designerfgoed nieuw leven wordt ingeblazen, altijd met haar basisvisie en ontwerp in gedachten, zegt Lena Jiseborn.

Goose Eye XL Icon is een geweven vloerkleed van zuivere wol en verkrijgbaar in in totaal vijf kleuren.

Meer informatie:
Kasthall
www.kasthall.com 

Publicatiedatum: