Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Handelaar begeleidt klant via configurator in samenstellen van zijn 'droom'-bed"

Alle nieuwe collecties van Van Landschoot toegevoegd aan digitaal platform

Van Landschoot gaat alvast met erg veel ambitie het najaar 2022 in. Sinds meer dan vijf jaar heeft men een praktische en functionele configurator. Hier kan de handelaar zijn klant begeleiden bij het samenstellen van zijn droombed. Op het digitale platform past de prijs zich meteen aan bij elke nieuwe keuze die u maakt. De consument krijgt tal van keuzemogelijkheden zoals welk hoofdbord, bedbodem, matras, stof of lederlook en pootjes. Sinds kort is ook de optie tot het toevoegen van accessoires naar wens beschikbaar! Met enkele muisklikken plaats je jouw droombed rechtstreeks in het winkelmandje.

“Na meer dan 5 jaar was het tijd om ook alle nieuwe collecties toe te voegen aan het digitaal platform. Nu kan u naast de Axelsson en Henson Design collectie ook de Fjord en de Creative Moods online configureren. Nog sterker in het verhaal is de verdere opvolging van het e-shop gebeuren. Eenmaal uw droombed geconfigureerd is, gaat het met één druk op de knop in bestelling!", laat woordvoerster Camille Van Brabander weten.

Meer informatie
Van Landschoot NV
Aalterbaan 119
9990 Maldegem
www.vanlandschoot.be