Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisshow I-Catchers in Buurmalsen gestart

Vandaag, maandag 5 september gaat de huisshow van I-Catchers van start. Het meubelbedrijf toont op 5, 6, 12 en 13 september (tegelijkertijd met Meubelhart Beusichem) haar nieuwste aanwinsten in de showroom te Buurmalsen. Iedereen is uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje de noviteiten te komen bewonderen in de toonzaal.


Pascal van Zon, Cees van Schuppen, Rutger Bongers, Karin Nap, Gaurav Bhandari, Bart Bockweg en chef-kok Peter Buskens tijdens de vorige editie. Bekijk hier de fotoreportage van toen.

Mede-eigenaar Bart Bockweg kijkt uit naar het evenement, dat voor de tweede keer gehouden wordt. "We zijn wat meer onze eigen weg gaan varen", legde hij enkele weken geleden uit. "Exclusievere producten hebben we gebracht, die precies aansluiten bij de vraag vanuit de markt." Zo werd er de afgelopen tijd hard gewerkt aan vele nieuwe chique collecties. Ingelegd marmer, chique zitmeubels, strakke notenhouten meubels en een uitgebreide nieuwe collectie eetkamerstoelen en banken zijn aan de collectie toegevoegd. Dit blijkt een enorm succes te zijn.

Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu