Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DMW.NU toont opgezette dieren in Parijs

''Taxidermy is zeer populair in de interieurwereld

Van donderdag 8 tot en met maandag 12 september 2022 neemt DMW.NU - Interior & Taxidermy voor de 15e keer deel aan de internationale interieurbeurs Maison&Objet in Parijs. Hier kunnen bezoekers de laatste en wereldwijde trends op interieur gebied ervaren. Dat meldt DMW.NU in een persbericht.



"Taxidermy is zeer populair in de interieurwereld en wordt door vele internationale interieurontwerpers gebruikt om het interieur een speciale en unieke touch te geven. Elke editie vernieuwen wij ons assortiment met bijzondere opgezette dieren en de mooiste opgezette vlinders voor in het interieur. We zijn te bezoeken in Hall 5, Booth M26/N25", aldus DMW.NU.

Alle dieren van het bedrijf zijn een natuurlijke dood gestorven in dierentuinen. Ze worden voor natuurmusea opgezet, of worden ingekocht. Dit omdat dierentuinen het zonde vinden om de dieren weg te gooien. "Nu blijven ze voor eeuwig bewaard en dankzij ons taxidermy proces kunt u ze van dichtbij bekijken. Wij zetten onder andere dieren op voor diverse natuurmusea, dierentuinen, interieurbedrijven, universiteiten, kunstenaars, etc."

Meer informatie:
DMW.NU - Interior & Taxidermy
www.dmw.nu

Publicatiedatum: