Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Tegelen zonder tegellijm voegmiddel'

Versaflex is de oplossing voor het snel betegelen van een ruimte, zoals een winkelvloer, zonder gebruik van egalisatie, voorstrijk, lijm of voeg. Een innovatief systeem, volledig in Nederland ontwikkeld, voor het snel en simpel leggen van een nieuwe of vervangende keramische tegelvloer. Naast alle voordelen van keramiek (o.a. slijtbestendig, krasvast, onderhoudsarm en duurzaam) kent Versaflex ook akoestische kwaliteiten dankzij de geïntegreerde onderconstructie. Daarnaast is elke individuele tegel altijd in slechts enkele seconden te verwijderen of te vervangen.



Unieke voordelen
Door het gepatenteerde legsysteem kan een volledig nieuwe vloer tot wel zes keer sneller gelegd worden zonder aan kwaliteit in te boeten. Doordat men werkt zonder lijm- en voegmiddel kan de vloer direct intensief gebruikt en belast worden. Zo kan een complete winkelrenovatie in slechts een paar dagen worden uitgevoerd.  Daarnaast zijn dilatatievoegen niet nodig waardoor het mogelijk is om honderden vierkante meters strakke vloeren te leggen zonder esthetische concessies.

Versaflex tegelvloeren zijn net zo sterk als een traditionele verlijmde vloer. Ook is er sprake van beduidend minder trillingen en tot 20% betere geluidsisolatie, uniek voor een keramische vloer. Dit alles maakt dat Versaflex staat voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en kostenbesparend.  

Toepassingsgebieden
Door de combinatie van technische en akoestische eigenschappen is de Versaflex vloertegel breed toepasbaar. Versaflex tegels kunnen probleemloos worden toegepast op elke drukbezochte locatie zoals supermarkten, winkelcentra of luchthavens. Versaflex vloeren worden wekelijks door miljoenen mensen belopen op de luchthaven van Heathrow, op vele BP tankstations of bij Albert Heijn in Amsterdam. Daarnaast is Versaflex ook CISCA gecertificeerd voor gebruik op verhoogde showroom- en computervloeren in menig hightech omgeving zoals het hoofdkantoor van Samsung Benelux.

Meer informatie:
Versaflex
www.versaflexsystems.com

Publicatiedatum: