Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aristide lanceert twee tapijtkwaliteiten

In september lanceert Aristide twee nieuwe tapijtkwaliteiten. Teddy is het bouclé-tapijt dat verkrijgbaar is in vier neutrale tinten, terwijl Maze een opvallend ontwerp heeft. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Tevens komt Aristide met drie nieuwe stoffencollecties. "Apollo is het nieuwste Aquaclean fluweel dat onze Harry zal vervangen. Het is een inherent brandvertragend fluweel, wat betekent dat het geen rug heeft, waardoor het veel soepeler is dan zijn voorganger. De Angora en de Agape zijn twee toevoegingen aan onze high-end lijn. Angora is een dicht en intens wolfluweel, met een mohair-look (maar tegen een veel redelijkere prijs). Het kan zowel voor stoffering als voor gordijnen worden gebruikt. Agape is een bouclé-dessin dat wordt geleverd in 4 eigentijdse en frisse kleuren, vergezeld van een witte uni", aldus Aristide.

Meer informatie:
Aristide
www.aristide.be

Publicatiedatum: