Gert Snel Interiors maakt zich op voor Treasure Hunt Event in vernieuwde showroom

Gert Snel Interiors maakt zich op voor haar Treasure Hunt Event op 19 september in de vernieuwde showroom. Mensen zijn bij deze groothandel aan het juiste adres voor unieke interieuritems. Het brede assortiment wordt regelmatig aangevuld en bestaat uit een diverse mix van stijlen en unieke items met een verhaal of verleden, meldt het bedrijf in een persbericht.

Fotograaf: Lieke van Kalken

Vernieuwde showroom
De showroom van Gert Snel is klaar voor het nieuwe seizoen. 2022 wordt de vernieuwde showroom feestelijk geopend en begint het Treasure Hunt Event, de start van het najaar seizoen. "Struin door de enorme aantallen aan unieke stukken en ontdek de nieuwe voorraad. Laat je meevoeren door de verhalen achter deze bijzondere items en ga op wereldreis."Alle items worden persoonlijk geselecteerd door de inkopers van Gert Snel. Het creatieve styling team is elke dag bezig om de beste experience te realiseren. In het magazijn worden dagelijks volle containers met unieke items uitgeladen. Alle producten worden gepresenteerd en zijn te koop in de grootste interieur showroom van Nederland in Linschoten en bij TICA Trends & Trade Aalsmeer en Venlo.Anders dan anders
De items zijn door middel van vakmanschap vervaardigd of rechtstreeks uit de natuur verkregen. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van kleine must-have tot eyecatcher. Naast de unieke items bevat het assortiment ook reproducties. In de collectie is plaats voor alles wat in het oog springt. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft Gert Snel alles wat nodig is om interieurs te verrijken.Eerder verscheen op het nieuwsplatform van Wonen360 een interview met directeur Hans Holterman van Gert Snel Interiors. Zijn verhaal is hier terug te lezen.

Meer informatie:
Gert Snel
Laan van Overvliet 5
3461 HE Linschoten
0348 419 070
info@gertsnel.nl
www.gertsnel.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven