Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Juriën Kester met broer Maarten eindverantwoordelijk bij Ockenburgh:

"Onze ambitie? Het meest inclusieve en circulaire tuincentrum van Nederland!"

"M'n ouders hebben heel vaak gevraagd of ik het bedrijf wilde overnemen. maar ik heb altijd nee gezegd. Ik dacht altijd dat het m’n wereld heel klein zou maken", begint Juriën Kester op LinkedIn.

Hij vervolgt: "Op een donderdagmiddag op een terras met Annemarie de Jong hadden we het erover hoe cool het zou zijn als je een bedrijf 100% inclusief en circulair kan maken. Een bedrijf dat als voorbeeld dient voor andere organisaties en die laat zien hoe bedrijven te werk moeten gaan om toekomstbestendig te blijven.


Juriën Kester.

Na dit gesprek ben ik gaan denken en heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt, ik stop bij Better Future, waar ik samen met een mooi team een super leerzaam jaar heb gehad, en daarnaast laat ik m'n startup Flip the City in de vertrouwde handen van Hidde Griek achter. 

Vanaf 1 september start ik als eindverantwoordelijke bij Tuincentrum Ockenburgh en neem ik langzaam de taken van m’n ouders over samen met m'n broer Maarten Kester. Onze ambitie? Het meest inclusieve en circulaire tuincentrum van Nederland!"

Meer informatie:
Tuincentrum Ockenburgh
www.tuincentrumockenburgh.nl

Publicatiedatum: