Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Philips Hue innovaties verbeteren lichtbeleving voor lifestyle en entertainment'

Signify onthult een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten en app-functies van Philips Hue, met eindeloze ontwerpmogelijkheden om de perfecte sfeer te creëren in elk interieur en spectaculaire entertainmentervaringen te beleven. De nieuwe lanceringen omvatten een opvallende reeks eigentijdse stijllampen die verkrijgbaar zijn in drie kenmerkende vormen, een nieuwe gradient lightstrip die speciaal is ontworpen voor PC-monitoren om de ultieme lichtervaring te bieden tijdens het gamen en een nieuwe functie in de Hue-app die jouw aanwezigheid nabootst. Voor een optimale beleving tijdens het gamen of met muziek, is Philips Hue een samenwerking aangegaan met nieuwe partners, voor een nog betere ervaring. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Philips Hue laat het interieur prachtig uitkomen met een eigentijds, traditioneel en praktisch ontwerp

De nieuwe Philips Hue Lightguide-lampen hebben een opvallend en eigentijds ontwerp en brengen een opvallende moderne stijl samen met alle slimme lichtfunctionaliteit van Philips Hue. De Lightguide-lampen zijn verkrijgbaar in drie vormen - als grote bol, ovaal en driehoekig - en hebben een kenmerkende binnenbuis die het licht in elke kleur verspreidt, terwijl hun reflecterende, glanzende afwerking ze nog helderder laat schijnen. De Lightguide-lampen zijn ontworpen als een blikvanger die past bij het interieur van elk modern huis en naadloos aansluit op al jouw favoriete Philips Hue-lichtscènes. Om er een echt pronkstuk van te maken, kunnen de Lightguide-lampen worden gecombineerd met hun eigen speciaal ontworpen hangsnoer en metalen houder. Het in stof gewikkelde snoer en de houder zijn afzonderlijk verkrijgbaar in zwart of wit.

De Philips Hue Filament-kaarslamp in vintage-stijl zal verkrijgbaar zijn in de ambiance White, waardoor je kunt kiezen uit duizenden tinten dimbaar warm tot koel licht.

Entertainment wordt nog spectaculairder met de nieuwe verlichting en app-functies
De nieuwe Philips Hue Play gradient lightstrip brengt de ultieme lichtervaring voor wie van gamen houdt. De gradient lightstrips produceren meerdere kleuren licht tegelijk en creëren zo een naadloos kleurverloop van rijk, hoogwaardig licht. De kleuren vloeien op natuurlijke wijze in elkaar over voor een werkelijk fascinerend effect. De Play gradient lightstrip licht op met de actie op het scherm, waardoor een overweldigende game-ervaring ontstaat. De Play gradient lightstrip wordt met de meegeleverde steunen aan de achterkant van jouw monitor bevestigd en creëert een halo-effect wanneer de monitor dicht bij een muur wordt geplaatst, dankzij het 45-graden sleeve ontwerp. De lightstrip is flexibel, zodat hij kan worden bevestigd aan rechte of gebogen monitoren, en is verkrijgbaar in drie verschillende maten om jouw battlestations mee uit te rusten: een lightstrip geschikt voor opstellingen met één monitor van 24/27-inch of 32/34-inch, en een langere strip die is ontworpen voor een opstelling met drie monitoren waarbij 24/27-inch schermen worden gebruikt.

Om die ervaring nog beter te ondersteunen, hebben Philips Hue en CORSAIR de handen in elkaar geslagen om je de ultieme opstelling te bieden en jouw spel met licht tot leven te brengen. Je kunt CORSAIR iCUE gebruiken om scènes in te stellen op de Philips Hue-lampen in de kamer of gamingruimte, waarbij ze worden gesynchroniseerd met jouw CORSAIR RGB-gamingrandapparatuur om de perfecte gamesfeer te creëren. Nu verkrijgbaar.

Lees hier het volledige nieuws van Signify

Publicatiedatum: