Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work Rotterdam

Over enkele weken staat Architect@Work Rotterdam op de planning. Op 14 en 15 september zullen ondernemingen uit Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Denenmarken, Frankrijk, Italië, Polen en Zweden exposeren in Rotterdam Ahoy. Zo ook Triplaco Print Acoustics, dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en levering van akoestisch dempende panelen.Waarom doet Print Acoustics mee aan de beurs?

"Wij willen de designers en architecten kennis laten maken met onze mogelijkheden om de ruimte akoestiek in een gebouw beheersbaar te maken. In onze stand kan men ook ervaren wat ruimte akoestiek precies inhoud."

Met welk product of welke producten?
"Onze Bicoustics panelen hebben een stijve dragerplaat van min. 50% gerecycled PET waar afhankelijk van het type een afwerking opgelijmd wordt. Deze afwerking kan bestaan uit massief hout, textiel-HPL of fineer. Met deze ruime keuze kan de architect of designer zich echt onderscheiden in Design."

Wat zijn de verwachtingen van de beurs?
"Wij hopen veel vakmensen te inspireren met onze architectonische oplossingen voor ruimte akoestiek en dat het enthousiasme van onze bezoekers net zo groot is als dat van de vorige edities."Wat is het belang van de Nederlandse markt voor Print Acoustics?
"Al onze producten worden in onze eigen fabriek te Harelbeke (België) geproduceerd, dus is de ambitie dat Nederland voor ons een thuismarkt wordt net als België. Akoestische oplossingen moeten begeleid worden van ontwerp tot oplevering en daarom heeft Print Acoustics in 2021 een project sales Nederland aangetrokken  om deze service te kunnen bieden: Dré de Bruijn 00.31.615197153 Daarnaast zijn we begonnen om onze naamsbekendheid en producten in Nederland te promoten bij architecten en interieurbouwers. We hebben al enkele mooie projecten mogen leveren, waarvoor dank."

Enkele interessante gerealiseerde projecten in Nederland?
"Stadskantoor Tilburg/ Janson Bridging Hank /Dialyse afdeling Venlo."

Meer informatie:
Triplaco Print Acoustics
Generaal Deprezstraat 2
8530 Harelbeke
+32 56 22 62 17
www.triplaco.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven