Adova stelt DBC International aan als exclusief distributeur voor Nederland en Vlaanderen

DBC (Dutch Bedding Company) International heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de vertegenwoordiging van het internationale merk Simmons. De distributieovereenkomst stelt DBC International in staat de collecties van Simmons, Generation en Beautyrest te distribueren in Nederland en Vlaanderen.
 
DBC International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, is met name bekend van het premium merk M line. Een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen om overdag optimaal te presteren. Met de collectie van Simmons breidt DBC International het portfolio uit om hiermee nog beter in te spelen op de wensen van de huidige markt.
 

De collectie is te bezichtigen tijdens de Woonindustrie Vakdagen 11-13, 19 en 20 september aanstaande te Nieuwegein.

De Simmons-collectie
Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, al meer dan 140 jaar toonaangevend in de markt en één van de wereldleiders in de hotel-en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort. De producten zijn onder meer uitgevoerd met Alpacawol of Talalay-latex. De Beautyrest by Simmons collectie bestaat uit luxe premium-matrassen veelal bedoeld voor het hotelwezen.
 
Het Generation-assortiment van Simmons is duurzaam geproduceerd en verantwoorde commercie. Van een ecologische materiaalkeuze tot een duurzaam ontwerp en optimale recycling. Het hele proces van de Generation-matrassen is volledig herzien om de beddenmarkt een uniek product te bieden dat voldoet aan de behoeften van de hedendaagse consument.
  
Uitbreiding van het team
Vanaf medio september kunnen nieuwe en bestaande klanten de producten uit dit assortiment rechtstreeks bestellen bij DBC International. Voor de klanten verandert het aanspreekpunt niet; de accountmanagers van Simmons blijven actief voor Nederland en België. We zijn verheugd hun jarenlange kennis en ervaring te mogen toevoegen aan het DBC-team. Met de leidende positie op de markt en erkende marketingstrategie, vormt DBC International voor Simmons een belangrijke hefboom voor Nederland en Vlaanderen.
 
Langetermijnstrategie
Het toevoegen van Simmons aan het merkenportfolio is volledig in lijn met de nationale- en internationale groeiambitie van DBC wat betreft het assortiment, de afzetkanalen en geografieën. Het omarmen van Simmons onderstreept tevens de Beter Slapen, Beter Leven propositie van Beter Bed Holding. 

Meer informatie:
Dutch Bedding Company International
www.beterbedholding.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven