Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Raamdecoratie-imperium van Thijmen uit Enter blijft maar groeien'

Thijmen Bourgondien is slechts 31 jaar, maar al jaren eigenaar van het snelgroeiende bedrijf Raamdecoratie.com. Zo won de onderneming van de Enternaar al zes keer de FD Gazellen Award. Hiermee behoort Raamdecoratie.com tot de snelstgroeiende ondernemingen van Nederland. In 2022 bezetten ze zelfs de 5e plek in de lijst van snelstgroeiende middelgrote bedrijven. Inmiddels bestaat het jonge team uit ruim 20 enthousiaste medewerkers, waarvan 5 adviseurs/monteurs.


Thijmen Bourgondien, eigenaar van Raamdecoratie.com.

Een stoffeerderswinkel die het hele huis bekleedt, inclusief vloeren en muren is eigenlijk niet meer van deze tijd, meent Thijmen. De ondernemer noemt zo’n zaak zelfs een ‘een papa-en-mamawinkel’. "Winkels die vaak van ouders op kinderen overgaan. Er zijn er nog wel enkele en die doen het ook goed, maar daar maken vooral ouderen gebruik van", vertelt hij tegen dagblad Tubantia.

Door de uitbreiding van de collecties, het personeelsbestand en vernieuwing in producten, processen en services bleef het bedrijf in razend tempo groeien. Zo werd het kantoorpand in het centrum van Enter al snel te klein en in 2021 zijn ze begonnen met de bouw van een volledig nieuw kantoorpand. Dit kantoorpand is ruim 10 keer zo groot als ons vorige pand, waarbij alleen de ruime showroom al even groot is als het vorige kantoorpand.

Lees hier het complete interview met Tubantia.

Publicatiedatum: