Invictus werkt samen met téte Total-Flooring

Associated Weavers (AW), producenten van getuft kamerbreed tapijt en uitdager in de markt van luxury vinyl flooring (onder het merk Invictus), gaat de uitdaging aan om ook de voorkeursleverancier te worden voor residentiële & commerciële vloerbekleding, met luxury vinyl flooring, tapijttegels en kamerbreed tapijt. Dat meldt AW in een persbericht.

"AW onderscheidt zich van de concurrentie wat betreft productaanbod, branding en in-storeoplossingen. Het Invictus-luxevinylvloerconcept en display zijn geen uitzondering op die regel. De aantrekkelijke branding en visuals zijn het hoogtepunt van elke winkel en trekken onmiddellijk de aandacht van de klant", aldus AW.Onoverwinnelijk
Sinds 2021 is Invictus ook in de Benelux beschikbaar. Daarvoor werd gebruikgemaakt van een branding, display en een uitgebalanceerde collectie. Zo wordt er een mix aangeleverd van Dryback & Rigid Click, Dessins in hout, steen en visgraat en zo veel meer. Qua afwerking zijn er twee mogelijkheden: de Primus met 0.3 mm Scratchmaster toplaag en de Maximus, met 0.55 mm Scratchmaster toplaag.

tété Total-Flooring
tété Total-Flooring is overtuigd van de kracht van Invictus en zal Invictus via haar select dealers Intensief en selectief aanbieden. Focus ligt daarbij op de compacte Cradle display, met een gebalanceerd, marktconform aanbod visgraat-dessins verkrijgbaar in zowel Rigid Click als Dryback. Deze bevat een aantal exclusieve dessins.

De première van deze display en collectie zal plaatsvinden op 12 en 13 september tijdens de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) - stand 606.

Meer informatie:
Associated Weavers
www.carpetyourlife.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven