Cosentino X BNS Crisp netwerborrel tijdens GLUE Amsterdam

Beroepsvereniging voor Stylisten BNS Crisp en leverancier van hoogwaardige oppervlakken Cosentino organiseren een netwerkborrel voor interieurprofessionals tijdens GLUE Amsterdam. Op donderdag 15 september zijn leden van BNS Crisp en andere geïnteresseerde stylisten vanaf 16:00 uur welkom voor een drankje. Met deze netwerkborrel kunnen professionele interieurstylisten eenvoudig kennis maken met elkaar en zich laten inspireren in de showroom van Cosentino City.

Laat je inspireren tijdens GLUE Amsterdam
GLUE Amsterdam is een driedaagse design-tour langs startende ontwerpers, kennisinstituten, gerenommeerde ontwerpers en grote bureaus. Alle deelnemers staan met een stip op de kaart, zo kun je je eigen inspirerende route samenstellen of een van de door GLUE samengestelde routes volgen. BNS Crisp-partner Cosentino is een van de deelnemers en ontvangt graag nieuwsgierige bezoekers.

Ontdek Cosentino
Cosentino Group is een internationaal gericht familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige plaatmaterialen voor interieur, architectuur en design. Zij voeren diverse merken, Silestone®, Dekton® en Sensa®, van hoogwaardige materialen waarmee unieke waarmee unieke omgevingen en designs kunnen worden gecreëerd, zowel thuis als in openbare ruimtes. In Nederland is Cosentino te vinden in het hart van Amsterdam. De 550 m2 grote showroom, verdeeld over twee verdiepingen, inspirerende plek waar interieur, design en architectuur professionals elkaar kunnen ontmoeten, vergaderen en creëren. Hier delen wij presentaties, trainingen, moodboard sessies en de inspirerende producten van Cosentino met onze bezoekers.

Netwerkborrel
Zowel BNS Crisp als Cosentino vinden het belangrijk dat vakgenoten elkaar eenvoudig kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en elkaar inspireren. Een borrel is een laagdrempelige manier om dit contact te bevorderen. Daarom organiseren zij samen een netwerkborrel voor de leden van BNS Crisp en stylisten die geïnteresseerd zijn in dit netwerk. Deelname aan deze borrel is kosteloos, echter wordt het wel op prijs gesteld dat je je vooraf aanmeldt. Dit kan via amsterdamcity@cosentino.com.

Over BNS Crisp
BNS Crisp is dé brancheorganisatie voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor interieurprofessionals.

Meer informatie: 
BNS Crisp
www.bnscrisp.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven