MONDiART showt hele nieuwe collectie tijdens showUP

MONDiART komt niet alleen met een hele nieuwe collectie naar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze herfsteditie van showUP presenteren zij hun wallart vanuit een hele nieuwe stand. “De laatste maanden hebben we niet alleen hard gewerkt aan de nieuwe kunstcollectie, maar zijn we nog een stapje verder gegaan. Met de nieuwe stand hopen wij de beursbezoeker nog meer te inspireren,” vertelt Cole Brekoo.

Onthulling van de MiiKS collectie
Op de eerste dag van showUP zal om 11 uur de officiële lancering van MiiKS plaatsvinden.Geheel in traditie met de afgelopen herfstedities van showUP lanceert MONDiART wederom een hele nieuwe, Scandinavische collectie genaamd MiiKS. De collectie is ontworpen door stylisten Inge Schuller en Sharon Roest die vorig jaar de ontwerpwedstrijd, in samenwerking met BNS, wonnen.

Wonderschoon
Nieuw is ook de prachtige serie wallart van natuurfotograaf Alex Pansier. Hij neemt je echt mee op avontuur. In zijn spectaculaire foto’s ervaar je zijn passie en de emoties van de natuur. Kunstwerken die ieder op zich een verhaal vertellen. De Velvet Art van Pieternel Elsen is uitgebreid met een paar wilde fazanten, uitgevoerd in haar onmiskenbare stijl.

Sterke vrouwen
Met een grote fascinatie voor gezichten schildert Mascha Leijten prachtige portretten. Deze vensters naar de ziel hebben wij uitgebracht in een reeks Velvet Decopanels. De werken van
Mascha, voormalig leerling van onze Martje Waals, zijn echt een aanwinst! Natuurlijk mogen de moderne decopanels van mode illustrator Margot van Huijkelom niet ontbreken in dit rijtje. Tijdens showUP zal Madame X de show stelen.

De cirkel is rond
De werken van kunstenares Rosa Lisa en Jet Elbeltjes zijn nu ook in ronde Changeable Artframes verkrijgbaar. Wil je een ander werk, geen probleem het doek kan je met gemak verwisselen. Zo denk je niet alleen aan de sfeer in huis, maar ook aan het milieu!

Bezoek MONDiART tijdens showUP op 4 en 5 september, in de Brabanthallen van 's-Hertogenbosch.

Meer informatie;
MONDiART
www.mondiart.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven