Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bruno Coucke, General manager Joli, richt pijlen op Nederland:

"We zijn op zoek naar agenten om een kwalitatief sterk netwerk op te bouwen"

In de afgelopen 2,5 decennia is er bij Joli hard aan de weg getimmerd en heeft het label een plaats weten te veroveren in de Belgische meubelmarkt. Nadat de onderneming vorig jaar een complete rebranding heeft ondergaan, is het nu tijd om ook over de grens stappen te gaan maken. Vandaar dat Joli haar pijlen gaat richten op de Nederlandse markt.

"Momenteel staat de verkoop in Nederland nog in de kinderschoenen", legt general manager Bruno Coucke uit. "Dit komt omdat we ons hier nog nooit structureel op hebben gefocust. Onze focus zal de komende tijd sterk op Nederland komen te liggen." Tot op heden doet Joli voornamelijk zaken met een aantal winkels in de grensregio.


Bruno Coucke, general manager bij Joli.

Agentennetwerk
Maar hier zal binnen de kortste keren verandering in komen. Echter is Joli nog op zoek naar de juiste bijkomende personen die dit in goede banen kunnen leiden. “We zijn volop op zoek naar externe agenten met een kwalitatief dealernetwerk die mee hun schouders willen zetten onder de verdere internationalisatie van Joli", stelt Bruno, die graag in contact komt met agenten.



Potentie
Naast dat Nederland logistiek gezien aantrekkelijk is, heeft de markt volgens Bruno veel potentie. "De smaak van de gemiddelde Nederlander en Belg is niet zo verschillend. Vroeger was dit wel het geval, maar door de jaren heen wordt het steeds kleiner. Dit geldt niet enkel voor Nederland, je krijgt steeds meer één Europese stijl, in plaats van vele losse stijlen per land."



Joli Days
Tegelijkertijd maakt Joli zich op voor haar Joli Days, die plaatsvinden van 17 t/m 21 oktober. Tijdens het event worden de nieuwste producten onder de aandacht gebracht van bezoekers. "Het is tijdens de eerste covid-lockdown begonnen als concept voor de thuismarkt en de lokale dealers, maar iedereen is uiteraard welkom", besluit Bruno. Zo zullen zowel de in- als outdoor meubelen van het designmerk tentoongesteld worden in de showroom.



Meer informatie:
Joli
Industrielaan 5
8520 Kortrijk
info@joli.be
www.joli.be

Joli showroom
Oostlaan 4
8560 Wevelgem

Verantwoordelijke sales NL
Julot Punnewaert
+32 (0)471 62 49 65
julot.punnewaert@joli.be