'155 schuldeisers melden zich bij curator'

Meubelwinkel OCKR heeft torenhoge schuldenlast

Begin augustus werd al gemeld dat de specifieke meubelzaak uit Haaksbergen failliet is verklaard. Veel klanten die nieuwe meubels hadden besteld en een aanbetaling hadden gedaan, hebben de spullen nooit gekregen. Meubelzaak OCKR aan de Bartòkstraat werd in juni al failliet verklaard en in opdracht van curator Mink Severiens werd de inventaris en de voorraden van de veelbesproken meubelwinkel online geveild.

RTV Oost meldde vorige week dat er in de aanloop naar het faillissement 155 schuldeisers zich hebben gemeld bij de betreffende curator. Zij zouden aanbetalingen hebben gedaan, maar echter nooit de bestelde artikelen hebben ontvangen. De meubelwinkel zou volgens de curator al een torenhoge schuld hebben opgebouwd van ruim 3,3 ton. 

De eigenaar stelt als oorzaak van het faillissement de stijgende kosten van de containertoevoer. Daarnaast waren de diverse zaken die hij had, hem boven het hoofd gegroeid, naast het niet te vinden van personeel voor onder andere transport. ''Er is nooit opzet in het spel geweest.''

Lees hier het complete verhaal

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven