Vandaag laatste aflevering online met kleurexpert Marie-Gon

"De Interieur Club Zomergasten groot succes"

Vandaag komt de vijfde en laatste zomerpodcast van De Interieur Club uit. "De podcasts waren afgelopen zomer een groot succes! Het aantal luisteraars op Spotify en Apple waren hoger dan ooit en ook wisten nog meer interieurprofessionals de podcast op onze website te vinden”. aldus Mark Timo, interieurontwerper en presentator van de podcast.

“Wij zijn trots op deze mooie gesprekken met onze 5 zomergasten. Hoe leuk is het om te horen waar deze bekende gasten inspiratie vandaan halen? Zo vertelt bijvoorbeeld trendforecaster Jan Agelink hoe hij geïnspireerd raakt door jonge ontwerpers en ELLE Decoration hoofdredacteur Evelien Reich waarom design uit Australië helemaal hot is. Ook vertelt VTwonen styliste Eva van de Ven over de Amerikaanse ontwerper Kelly Wearstler. Het is fijn dat wij deze inspirerende verhalen kunnen delen in onze podcast met onze luisteraars”.   



Kleurexpert Marie Gon: “Het leven versieren, dat heb ik in India wel echt geleerd”
De podcast met kleurexpert Marie-Gon komt vandaag online om 12.00 uur. In de podcast vertelt Marie-Gon waar zij inspiratie vandaan haalt. Ook vertelt ze over de tijd dat ze in India heeft gewoond en wat dat haar gebracht heeft. En ook over één van haar eerste styling klussen, een pikante kalender! “De podcast met Marie-Gon is ook weer een mooi persoonlijk gesprek geworden met veel inspiratie voor de interieurprofessional."

In september is Interieur Talk weer terug
Uiteraard heeft De Interieur Club in de zomer niet stilgezeten. In september staan er weer mooie Interieur Talks gepland. “Wij hebben weer interessante experts en bedrijven bereid gevonden om mee te praten in de podcast, zodat wij interieurprofessionals kunnen inspireren en kunnen helpen hun interieurbedrijf verder te laten groeien."

De agenda van De Interieur Club kan je hier bekijken.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven