Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dirk en Carine van Revor Bedding volgen de Vuelta van hotel naar hotel

De komende drie weken zullen Dirk en Carine van Revor Bedding hun eigen bedje helaas moeten missen, want het koppel is tijdens de Vuelta het Alpecin-Deceuninck team aan het volgen van hotel naar hotel om de renners telkens te voorzien van hun eigen gepersonaliseerde matras en hoofdkussen.

Met hun camionette volgeladen met gepersonaliseerde matrassen en kussens zijn ze vorige week vertrokken richting de start van de Vuelta in Utrecht. Intussen zitten Dirk en Carine al in Spanje klaar voor de volgende etappe. ‘Dit is echt een topervaring als wielerfanaat, de Vuelta vanop de eerste rij kunnen volgen als lid van het Alpecin-Deceuninck team, echt fantastisch. Zo zien we ook hoe het er achter de schermen bij de wielerploeg aan toe gaat’ zegt Dirk.

Hoe ziet zo’n dag als matrasdrager er dan uit?
‘Wij zijn verantwoordelijk voor de goede nachtrust van de renners en verwisselen bij elk hotel de hotelmatrassen met de gepersonaliseerde Revor matrassen. Een niet te onderschatten werk, want zo’n matras kan wel wat wegen’ aldus Carine. ‘Maar op deze manier hebben we ook een aandeel in de hopelijk goede prestaties van de renners, want zonder goed te slapen kan je niet goed presteren. Daarnaast helpen we de ploeg waar nodig zoals bijvoorbeeld bij het wassen van de voertuigen of het in- en uitladen van materiaal.’

De matrasdragers koppelen het werk aan de nodige portie plezier zegt Dirk: ‘We passeren langs zeer mooie plaatsen tijdens onze tocht en kunnen na ons werk de rest van de dag zelf invullen. Natuurlijk proberen we daarbij zoveel mogelijk van de koers mee te pikken. We ontmoeten daarnaast heel wat nieuwe mensen, met een gedeelde passie, die we binnenkort misschien ook vrienden kunnen noemen. De sfeer binnen het team zit overigens ook zeer goed, we werden hier zeer vriendelijk ontvangen door de voltallige ploeg en voelen ons een volwaardig lid van Alpecin-Deceuninck. Dat geeft goesting om er in te vliegen.’

De matrasdragers werken in opdracht van Revor Bedding die sinds de Tour de France de ‘official sleep supplier’ zijn van het Alpecin-Deceuninck wielerteam. Dirk en Carine, de ouders van de productiemanager bij Revor, zijn echter niet aan hun proefstuk toe. De voorbije jaren gingen ze al enkele keren mee tijdens andere grote rondes met de vorige wielerploeg die Revor sponsorde. ‘Wij doen dit zeer graag want we zijn bezig met onze passie, koers, en zijn vooral trots Revor te kunnen vertegenwoordigen en daarbij de renners een goede nachtrust te kunnen bieden. De renners zijn overigens zeer dankbaar dat wij dat werk voor hen doen want elke nacht op dezelfde matras slapen zorgt blijkbaar toch echt voor een verschil in recuperatie’. Zegt Dirk.
 
Dirk en Carine maken tijdens hun doortocht ook heel wat leuke beelden voor de sociale media kanalen van Revor. Je kan hun avonturen volgen via de instagram en facebook pagina van Revor Bedding.

Meer informatie;
Revor Bedding
www.revorgroup.be 

Publicatiedatum: