Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenwood lanceert musthaves voor keuken

Dit najaar lanceert Kenwood de MultiPro GO, de meest compacte keukenmachine tot nu toe. Hiermee maak je in een handomdraai versbereide salsa, snacks, pizzadeeg en meer. Ondanks het kleine formaat en lichte gewicht heeft de MultiPro GO vele functies, waardoor het de ideale musthave is voor thuiskoks met weinig ruimte. Naast de lancering van de MultiPro GO, heeft Kenwood ook vier bestsellers in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe Autograph Collection voegt een stijlvolle zwarte lijn toe aan de Titanium Chef Baker (en Titanium Chef Baker XL), de MultiPro Express Weigh+ XL keukenmachine en de QuickMix+ handmixer. Consumenten die gepassioneerd zijn over koken verlangen namelijk niet alleen producten die goed presteren, maar die er ook nog eens goed uitzien in de keuken. Zoek dus niet verder voor je nieuwe stijlvolle keukenmachines, Kenwood heeft het allemaal!

Kenwood MultiPro GO
Velen zullen zich hier wel in herkennen: een drukke baan, zorg voor de kinderen en ook nog eens een vol sociaal leven om bij te houden. En toch wil je elke avond een gezonde, lekkere maaltijd op tafel zetten. De nieuwe Kenwood MultiPro GO helpt je hier een handje bij en maakt het leven een stukje gemakkelijker. De MultiPro GO combineert de eenvoud van een hakmolen met de prestaties van een keukenmachine en is hierdoor geschikt voor verschillende bereidingswijzen. Hakken, raspen, snijden, pureren, deeg maken, met een vermogen van 650Watt kan hij het allemaal aan. De MultiPro GO bespaart tijd, moeite en ruimte in de keuken. Deze compacte keukenmachine beschikt over vele handige functies, waardoor het je favoriete assistent in de keuken zal zijn.

Kenwood Titanium Chef Baker
Voor liefhebbers van taarten, cakes en andere baksels is de Kenwood Titanium Chef Baker de ideale tool. De Kenwood Titanium Chef Baker en Titanium Chef Baker XL zijn keukenmachines met zowel stijl als inhoud. Het nauwkeurig afmeten van ingrediënten gaat moeiteloos met de geïntegreerde Easyweigh Weegschaal™, terwijl de in elkaar passende DuoBowl™ het ultieme in bakgemak biedt en je eenvoudig tussen de twee meegeleverde RVS mengkommen wisselt. De krachtige 1200W Motor heeft ook een delicate vouwfunctie voor vederlichte meringues. De machines worden geleverd met vier roestvrijstalen (RVS) vaatwasmachinebestendige accessoires: K klopper, garde, deeghaak en flexi klopper, waardoor het een alles in 1 apparaat is voor bakkers.

Kenwood MultiPro XL Weigh+
Hakken, snijden en raspen, dat is voor de Kenwood MultiPro XL Weigh+ geen probleem. De premium foodprocessor beschikt over vele opties en accessoires, die helpen bij het versnellen van het bereidingsproces. De geïntegreerde digitale weegschaal en afteltimer besparen tijd en bieden extra precisie. Met het gepatenteerde Express Dice™ systeem maak je eenvoudig kleine blokjes of frietjes, terwijl de je met de XL invoerbuis nog sneller voedsel bereidt. Met de 6-in-1 verstelbare snijschijf pas je eenvoudig de snijdikte van de ingrediënten aan, van flinterdunne aardappelen tot dikke groenteplakken of blokjes voor salades. Het EverSharp™-mesblad kan zelfs de moeilijkste ingrediënten snel verwerken. Bespaar tijd met de unieke ThermoResist™-glazen blender, waarmee je alles mengt van gloeiend hete soepen tot ijskoude drankjes.\

Kenwood Autograph QuickMix+
Mix it up! De Kenwood Autograph QuickMix+ biedt een stijlvolle, veelzijdige mixervaring. De 650W DC motor is misschien stil, maar levert de kracht om moeiteloos brood te kneden of meringues op te kloppen tot piekfijne perfectie. De lichtgewicht Suregrip TM handgreep zorgt ervoor dat het apparaat met gemak kan worden bediend, hoe lang het mixen ook duurt. De SureEject™-technologie helpt ook om te voorkomen dat de kloppers per ongeluk worden uitgeworpen. De startfunctie met langzame snelheid houdt de ingrediënten in de kom onder controle terwijl de motor rustig door het mengsel gaat, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan het opruimen.

Over Kenwood
Kenwood ontwerpt en produceert al sinds 1947 met trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur. Als expert op het gebied van voedselbereiding is het hun doel om te zorgen dat elk Kenwood product het kookplezier vergroot. Welk Kenwood product je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat je keer op keer een perfecte maaltijd bereidt.

Meer informatie:
Kenwood
www.kenwoodworld.com 

Publicatiedatum: