Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe tapijtcollectie van Desso Tarkett is natuurlijk kunstwerk op de vloer'

Denk aan een sereen canvas dat met abstracte en botanische patronen is beschilderd; de nieuwe Desso Canvas collectie werkt als een natuurlijk kunstwerk op de vloer. Deze vloer is hightech gemaakt in verschillende structuren en lagen waardoor een extra dieptewerking ontstaat. De Canvas Collectie bestaat uit 2 dessins; de Canvas ‘Weave’ is beschikbaar in 8 en de Canvas ‘Botanical’ in 4 warme, natuurlijke tinten. Met de uitstraling van een luxe geweven stof creëer je met deze vloer een rijke sfeer in het interieur met een tijdloos en ingetogen chic karakter. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


Vloerenconcept Desso Canvas Weave van dessotarkett.nl

Canvas Weave
De natuur is een inspiratiebron in elk hedendaags interieur waarbij er gespeeld wordt met verschillende texturen, lagen en organische vormen. Met de Canvas ‘Weave’ collectie maak je een kleed op maat in een vorm naar keuze. Dit dessin doet denken aan de structuur van textiel, beton en natuursteen en coördineert goed met deze architectonische materialen. Het contrast tussen de donkere en lichtere garens die gebruikt, zijn geeft diepte en een doorleefde look & feel. Deze collectie is Cradle to Cradle®, zeer sterk en praktisch in gebruik omdat je er geen vuil op ziet.

Zandstrand
De warme, neutrale tonen en structuren van zandstranden zijn een bron van inspiratie voor het interieur. De nieuwe Canvas Waeve collectie van Desso Tarkett vertaalt dit naar een strakke, zachte vloer die als vloerkleed of kamerbreed gelegd, zorgt voor comfort en een optimale akoestiek in de ruimte. De geluiddempende werking van het tapijt is een verademing om in te wonen en werken.

Oase van rust
Blauw in de slaapkamer heeft een natuurlijke, rustgevende en verkoelende werking. Door deze blauwe Canvas Weave vloer ‘kamerbreed’ te leggen is de zachtheid en ‘verademing’ van dit interieur optimaal. De wat ruwe en robuuste look van het tapijt maakt de vloer natuurlijk en draagt bij aan het gevoel van well-being.

CANVAS BOTANICAL
De Canvas Botanical collectie is een ode aan de nieuwste botanische sferen in het hedendaagse interieur. Met planten en veel natuurlijke materialen waarbij alles duurzaam is gemaakt, ontstaat de basis. Deze serene ambiance creëer je met een Canvas Botanical vloerkleed. Het grafische patroon bestaat uit grote Monstera bladeren die in toon-op-toon tinten de vloer ‘bedekken’; illustratief en tijdloos. De Canvas Botanical collectie past zowel in een modern als in een klassiek interieur en is een natuurlijke sfeermaker die meteen bijdraagt aan een goede akoestiek in huis.

TOON-OP-TOON NATUREL
We zoeken allemaal een rustige, naturelle vloer voor een warme en tijdloze basis. Voeg er een subtiel en natuurlijk dessin aan toe en er ontstaat een enorme booster voor de sfeer. De Canvas Botanical collectie met bladerdessin kan als vloerkleed of kamerbreed tapijt worden toegepast en combineert mooi met hout, beton, rotan en natuursteen.

Organisch
Met de nieuwe Desso Canvas collectie kun je een organisch gevormd kleed (er zijn meerdere vormen mogelijk) laten maken op elke gewenst formaat. Groot voordeel is dat de zitkamer of de werkplek op een meer open en natuurlijke wijze optisch gekaderd wordt. Het zijn juist de zachte materialen en organische vormen waardoor de sfeer ‘verzacht’ en het totale interieur natuurlijker wordt en aangenamer aanvoelt.

Zonnig
De trendkleur geel uit de Desso Canvas Botanical collectie geeft het interieur een zonnige en warme uitstraling. In combinatie met zwart, bruin, staal en leemstuc blijft de sfeer stoer en wordt de werkplek een gezellige ruimte voor creativiteit, want geel stimuleert.

Staal op aanvraag
Vraag gratis en vrijblijvend tapijt- en PVC stalen aan via de website dessotarkett.nl. De Desso Canvas vloerencollectie is nu verkrijgbaar en de adviesverkoopprijs is vanaf € 47,49 per m².

Meer informatie:
Desso
www.dessotarkett.nl

Publicatiedatum: