Van Tonino Lamborghin

Casa presenteert de GT meubelcollectie

TONINO LAMBORGHINI Casa presenteert de GT meubelcollectie, eigentijdse en aanpasbare stukken die een nieuwe interpretatie geven aan traditioneel kantoormeubilair.

In het bureau GT SUPERCARBON komt de warme tint van Cuoio leder kleur Kestral tan samen met de koolstofvezel van het onderstel en de binnenpoot. De ton sur ton sierstiksels verrijken het bovenblad en de in nikkel afgewerkte schildhendels met lederen inzetstukken. De typist kan, naast laden en ruime ruimten, worden voorzien van een kleine verborgen koelkast met gepersonaliseerde opening door middel van een magnetische badge. De basis, in perfecte continuïteit met het bovenblad, bestaande uit geometrische vlakken die in zichzelf terugvouwen, wordt verrijkt door het nikkelkleurige metalen logo en het iconische rode schild. De bureaus GT SUPERCARBON kunnen worden verrijkt met extra accessoires: multistekker, bureausleutelhouder, verborgen koelkast met badgeopening, kluisje.

Gepresenteerd in Herten leder Whiskey & Pure Black, tonen de GT SUPERCARBON President Chair & Guest Chairs eigentijdse en omhullende vormen.
De details worden bepaald door de naden die verschillen naargelang de positie: canneté met het logo in reliëf op de hoofdsteun en een matelassé quilting voor de rugleuning en de zitting. De diversificatie van de details zet zich ook voort aan de buitenzijde waar het Cuoio leder Pure Black van de zijkanten is versierd met een bijzondere "Bricks"-print die herinnert aan de textuur van de koolstofvezel van de rugleuning en van het bureau waaraan deze stoelen zijn bevestigd. Het draaimechanisme aan de basis, mat zwart, maakt het ook mogelijk om de hoogte te verstellen.

De Office Collection van TONINO LAMBORGHINI Casa biedt aanpassingen voor elke behoefte. Het bureau is zowel verkrijgbaar in de traditionele versie met typen en zijlades, als in andere versies zonder zijlades, echter allemaal met de iconische details die kenmerkend zijn voor de GT-collecties. De keuze van materialen zoals leder en koolstofvezel onderscheidt en versterkt nog het unieke karakter van deze collectie.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven