'Bijzonder dat Blokker via Thuisbezorgd.nl producten binnen 2 uur laat bezorgen'

Dirk Mulder, ING Sector Banking, spreekt van een bijzondere ontwikkeling! "Na de food retail volgt nu Blokker als eerste non-food retailer die via Thuisbezorgd.nl producten binnen 2 uur bij consumenten thuis laat bezorgen.

Klanten van Blokker in Rotterdam kunnen hun producten nu ook laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl. De winkelketen van huishoudelijke artikelen en de maaltijdbezorger zijn een proef gestart in de binnenstad van Rotterdam. Daarvoor zijn in eerste instantie vijf winkels van Blokker aangesloten op het platform van Thuisbezorgd.nl.
 
De proef loopt tenminste tot het einde van het jaar en zal bij succes worden uitgebreid naar meer locaties. Klanten van Blokker kunnen in eerste instantie ongeveer 500 artikelen bestellen via de app van Thuisbezorgd.nl. Het artikel wordt vervolgens rechtstreeks uit het magazijn van een lokale winkel van Blokker gehaald en door een bezorger van Thuisbezorgd.nl binnen twee uur bij de klant thuis afgeleverd. Alle bestellingen worden per (elektrische)
fiets thuisbezorgd.
 
Blokker is de eerste verkoper van niet-voedingsproducten in Nederland die een samenwerking aangaat met Thuisbezorgd.nl. Thuisbezorgd.nl is vooral bekend van het bezorgen van maaltijden, maar biedt sinds enige tijd ook dagelijkse boodschappen aan van supermarkten als Albert Heijn, SPAR en PLUS", meldt Mulder op LinkedIn.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven