Patrick Jouin ontwerpt Pedrali Outdoor Sofa

Pedrali presenteert de nieuwe Reva Cocoon outdoor sofa ontworpen door Patrick Jouin. Met zijn zachte lijnen en royale afmetingen, komt Reva Cocoon voort uit de wens om een flexibel buitenmeubel te creëren dat ultieme vrijheid van gebruik garandeert.

Een systeem van lounge zetels voor buitengebruik: sofa's bestaande uit lineaire en hoekelementen en chaise longues, met rugleuningen in twee verschillende hoogtes, in hoge mate aanpasbaar en configureerbaar op verschillende manieren om een maximum aan comfort en personalisatie te verzekeren.

De Reva Cocoon outdoor sofa valt op door zijn opvallende rugleuningen van roestvrij staal, geweven met touw in weerbestendig polypropyleen, voor een echt natuurlijke uitstraling. Om het comfort te verhogen en een grotere zitdiepte te garanderen, worden de hoge rugleuningen van de Reva Cocoon gedefinieerd door een dubbele kromming die het perimeterframe in geëxtrudeerd aluminium omarmt, met aan de uiteinden vier taps toelopende poten in gegoten aluminium.

Het gevoel van omhulling wordt versterkt door de zachte kussens die op de structuur rusten en verkrijgbaar zijn in verschillende vormen: rechthoekig, vierkant en rond.

Met zijn royale volumes en hoge rugleuningen creëert de Reva Cocoon een ruimte binnen de ruimte, die bescherming en beschutting biedt tegen de buitenwereld voor wie een moment van ontspanning en ontsnapping zoekt.

Het koordelement, dat voor 100% in Italië wordt vervaardigd door vakkundige ambachtslieden, biedt de nodige privacy, terwijl het meubel luchtig en helder blijft door gebruik te maken van een dikker weefsel in het onderste gedeelte en een losser weefsel in het bovenste gedeelte.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven