Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorraad Homestock gaat onder de hamer

'Het moet bijna voelen alsof je een bod moet doen op je eigen meubelen'

'Stoelen, bankstellen, terrazzo-bijzettafels, vazen en kussens met een ananas erop: vanaf volgende week gaat de voorraad van de bankroete Eindhovense interieurzaak Homestock onder de hamer. Ook de spullen waarvoor klanten al (deels) hadden betaald'. Dat meldt redacteur Bart-Jan van Rooij van het Eindhovens Dagblad. 


  
'Het moet bijna voelen alsof je een bod moet doen op je eigen meubelen. Want klanten die hun bestelling van interieurwinkel Homestock nooit kregen, kunnen vanaf volgende week proberen hun in Eindhoven bestelde producten te kopen op de veiling. Maar van voorrang op andere kapers op de kust is geen sprake. Geveilde producten gaan naar de hoogste bieder', schrijft Van Rooij.

Eerder verschenen via Wonen360 de artikelen ‘Geen faillissementsuitverkoop Homestock vanwege personeelstekort' en 'Ondanks 30 geĂ¯nteresseerde partijen toch geen doorstart voor Homestock'.

Publicatiedatum: