Totaalleverancier van woondecoratie staat er met twee stands

Decostar is klaar voor inkoopbeurs Trendz

Totaalleverancier van woondecoratie Decostar is evenals op de voorgaande edities weer groots aanwezig op vakbeurs Trendz in Gorinchem. "Wij staan er met twee prachtige stands. Eén compleet met de eigen Countryfield-najaar 2022 collectie en een tweede stand met de succesvolle geurmerken en kaarsen", laat woordvoerder Sietse Hoogstede weten.

"Trendz is voor Decostar een mooi moment om weer contact te leggen met veel klanten en de mogelijkheid voor de klanten om de nieuwste artikelen te zien en de bestsellers voor het komende najaar te bestellen", vervolgt Sietse.

"Onder het Countryfield label presenteren we op Trendz verschillende thema’s, zoals onder andere:

Golden Glow:
Goud is ook dit najaar weer populair, zwart in combinatie met goud maar ook goud in combinatie met warme roodtinten. Bijvoorbeeld glaswerk van theelichten tot trendy bloemenvazen.

Midnight Treasure: Zilver, blauwtinten en mat zwart voeren de boventoon in dit thema, dat door de luxe mat zilver artikelen al snel een chique uitstraling krijgt. Van luxe etagère tot kleine zilver ornamentjes en niet te vergeten zilverkleurige pauwenveren in combinatie met donkerblauwe kerstballen in de boom."

"Led artikelen: Extra veel sfeer in de Decostar stand, want er is een breed aanbod in Countryfield led-artikelen. Bomen met lampjes in diverse maten, luxe led bollen om op te hangen of de populaire wand kerstboom vol led-lampjes om in de tuin aan de schutting te hangen.  Niet te missen zijn de Countryfield led-kaarsen deze beurs, die bijna niet van een echte kaars te onderscheiden zijn!"

Daarnaast licht Decostar een groot gedeelte van de Countryfield Silk collection uit op Trendz: de najaars zijden bloemencollectie is luxe, stijlvol en tegelijkertijd betaalbaar. Verder vind je in elk thema verschillende productlijnen potterie, glaswerk, verlichting en natuurlijk ook stoelen en kleinmeubel artikelen.

Nieuwste geuren
Op gebied van geur laat Decostar de merken Asheigh & Burwood, Vellutier, Greenleaf en Village Candle zien met in deze collecties de nieuwste geuren. Zo introduceert Ashleigh & Burwood deze beurs weer een echte kerstgeur voor de populaire geurbranders. En heeft Greenleaf weer 3 nieuwe najaarsgeuren in de brede collectie geurzakjes.

"Ook de succesvolle Countryfield Ambiance geurlijn is zeker de moeite waard om te komen bekijken en natuurlijk te ruiken. Deze lijn uitgebreid met een heerlijke handzeep en bruisballen."

Naast dat het natuurlijk mogelijk is om direct te bestellen, informeert en adviseert het team van Decostar graag hoe een artikel te presenteren op de winkelvloer voor een succesvolle doorverkoop. "Zo zijn er voor de geurlijnen verschillende presentatieconcepten beschikbaar en is er voor de Countryfield Clocks collectie een prachtig succesvol concept voor presentatie in de winkel", legt Sietse uit.

Decostar 20 jaar
Dit jaar bestaat Decostar 20 jaar. Dat laat men ook op Trendz niet onopgemerkt voorbij gaan. "Onder alle klanten die een order plaatsen op de beurs Trendz verloten we een gave Forza E-bike. Tevens hebben wij ter ere van het 20-jarig bestaan aantrekkelijke acties en gaat iedere klant deze beurs met een verrassing naar huis!"

Bent u niet in de gelegenheid om vakbeurs Trendz te bezoeken maar wilt u toch graag kennis maken met de collecties van Decostar? Neem dan contact op en maak een afspraak in een van de showrooms in Apeldoorn of Brussel.

Decostar staat voor u klaar op Trendz in stand E118 en F118.

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl 
www.decostar.nl 
www.countryfield.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven