Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Te bewonderen op InCoDa

ELTI voegt duinstoffen toe aan OER-collectie

De zomervakanties zitten er voor een groot deel in Nederland weer op. Ook het atelier van ELTI is weer gestart met de confectie. Het textielbedrijf is in september weer aanwezig als exposant op de Interieur Collectie Dagen, dé vakbeurs voor het ontdekken van nieuwe collecties, designs en trends op het gebied van raamdecoratie, stoffering in de woning- en projectinrichting en nog veel meer!

''Dit jaar voegen we zes nieuwe 'duin' stoffen toe aan onze OER collectie. Graag stellen we je ook alvast voor aan de 'Oostduin'.''

OOSTDUIN
De losjes geweven draden in een gebalanceerde mengeling van polyester en linnen geven de impressie van golfjes op het water en maken deze kamerhoge gordijnstof fluweelzacht.

Bij de vervaardiging van deze kwaliteit wordt maar liefst 70% minder water gebruikt, hierdoor krijgt de OOSTDUIN met recht het ELTi Green Label toegewezen.

''Over enkele weken vind je deze, én onze andere nieuwe stoffen, terug op onze stand, nummer 918, tijdens de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem.''

Meer informatie:
ELTI
info@elti.nl 
www.elti.nl 

Publicatiedatum: