Tafelfabrikant Sumisura kiest tweesporenbeleid

Tafelfabrikant Sumisura heeft een nieuw beleid ingevoerd waarbij voortaan op twee verschillende manieren tafels worden gefabriceerd. Enerzijds is gekozen voor een lijn met 1. niervormige tafels, 2. triangel tafels en 3. ronde tafels waar je iedere HPL-kleur op kunt kiezen. "Dus meer op de individuele smaak afgestemd met meer organische vormen", vertelt eigenaar Petra Tel. "Anderzijds is er keuze uit 5 modellen, 4 hoogtes, 4 maten, rond 45cm, rond 55cm, rond 65cm en rond 80cm. In zes kleuren die individueel gekozen kunnen worden. Seriematig ingestoken", somt ze uit.


Petra Tel in DWI, waar Sumisura een showroom (B087 & B089) heeft.
 
Als fabrikant moet je voortdurend vernieuwen. Dat vak verstaat tafelfabrikant Sumisura als geen ander. Het bedrijf, dat in De Woonindustrie een showroom heeft, neemt op 11, 12, 13 & 19 en 20 september deel aan de DWI Vakdagen, het zakelijke vakevent voor interieurprofessionals. Daar worden de meest actuele modellen getoond. Met name de laatste periode is er veel belangstelling voor HPL. "Dat komt doordat het gewoon een goed product is. Het wordt ook veelvuldig gebruikt als keukenblad en op balies. HPL is volop in ontwikkeling en lijkt sterk op het veel duurdere keramiek. Daarnaast is het uitermate gebruiksvriendelijk. Een nat doekje erover en klaar is Kees", geeft Petra aan.Ook blijkt er steeds meer belangstelling te zijn voor bijzettafels, die Sumisura sinds vorig jaar aan haar klanten aanbiedt. Deze zijn in alle vormen en kleuren te bestellen. "Dus ook aparte vormen zijn mogelijk. Dan wordt er een productietekening overlegd om te zorgen dat we het juiste model maken. Ook twee eenvoudige losse poten, die op elke gewenste plek onder het blad kunnen worden gezet, behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we organisch gevormde bijzettafels in ons assortiment. Wellicht goed om te weten is dat er veel meer maatwerk qua vormen mogelijk is voor eetkamertafels", benadrukt ze.Interieurwinkelier

Wie als interieurwinkelier of bijvoorbeeld hotelier van unieke items, een tijdloos design en materialen houdt die luxe uitstralen, moet zeker eens een kijkje nemen bij Sumisura. De tafelfabrikant, die op de eerste verdieping in De Woonindustrie een showroom heeft, is als leverancier gespecialiseerd in moderne designtafels op maat.

Sumisura is een tafelfabrikant die met name eetkamer- en bijzettafels levert. "De tafels kunnen op vrijwel iedere gewenste maat geleverd worden. Ook kunnen er speciale modellen uitgewerkt worden, zoals tonvormig, triangelvorm, eivormig etc.", geeft Petra aan.


Kleurrijk pallet

"We werken met vele HPL-leveranciers en zijn zo in staat een veelzijdig en kleurrijk pallet van mogelijkheden te leveren. De combinatie met de vele mogelijkheden qua onderstellen zorgt voor zeer uiteenlopende mogelijkheden om van een tafel een pronkstuk te maken voor in de woonkamer, kantoor of keuken."
De collectie van 18 onderstellen is zeer uitgebreid te noemen. "Elk onderstel is in de door de klant gewenste ral-kleur te spuiten. Ook de hoogte van de poten is aan te passen. Zo krijg je altijd een tafel die volledig aansluit bij iemands behoeften."

"De tafels zijn ook zeer geschikt voor projecten, voor in de zorg, het hotelwezen, recreatiewoningen en dergelijke. Er kunnen bladen met stootbanden geleverd worden, zodat ze wat slagvaster zijn", aldus Petra.

Op het gebied van kleuren is er keuze uit een zeer groot palet en diverse structuren en motieven. Zo kan de klant kiezen uit 96 effen kleuren, 23 steen- en structuurmotieven en 73 houtmotieven.

Op maat
"Het creëren van unieke tafels die exact aansluiten bij wat je nodig hebt, is uiteraard niet alleen aantrekkelijk voor particulieren. Ook voor bedrijven is het zeer interessant om meubelstukken op maat te laten maken. Sumisura levert al jaren glazen tafels voor bijvoorbeeld cabines van cruiseschepen. En binnen de zakelijke markt zijn HPL-tafelbladen populair vanwege de vrijwel eindeloze mogelijkheden in vormen en kleuren", benadrukt Petra nog maar eens.

Meer informatie:
Sumisura
Satellietbaan 6
2181 MH Hillegom
(0252) 41 89 50 / 06 212 582 52
info@sumisura.nl  
www.sumisura.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven