Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kludi brengt nieuwe editie van de klassieker onder keukenmengkranen op de markt

De nieuwe editie van de Kludi Mix biedt alles wat van een moderne keukenmengkraan verwacht mag worden. De hoogwaardige materialen en vloeiende lijnen maken van dit nieuwe ontwerp een esthetische blikvanger op het aanrecht. Zo ook de prestatie, betrouwbaarheid en de verschillende functies die het werk in de keuken aangenaam eenvoudig en comfortabel maken.

Topprestaties
Het brede scala aan functies biedt een antwoord op de wensen en behoeften en voorkeuren van zelfs de meest kritische keukenprinsen en -prinsessen. Het Kludi Mix-assortiment biedt namelijk een keuze uit twee prestatieklassen. De ‘Comfort’-klasse biedt alle basisfuncties met optimale prestaties voor betrouwbaar keukencomfort. De ‘Comfort Plus’-klasse biedt met vier praktische extra functies nog meer gemak en mogelijkheden. Kludi Mix biedt in de Comfort Plus-klasse keuze uit een uittrekbare uitloop, een vaatdouche met twee straalsoorten, een multi-aansluiting voor de vaatwasser, een kantelbare uitloop voor montage voor een raam en varianten voor lagedruk boilers. 

Elegante verschijning
Kludi Mix is een elegante blikvanger op het aanrecht, in glanzend chroom of in actueel matzwart is. De mengkraan heeft een vloeiend, dynamisch design met een licht oplopende uitloop voor extra werkruimte aan de spoelbak. Het rond gevormde lichaam vervloeit harmonieus met de halfronde vorm van de uitloop; een spannend contrast met de platte bedieningshendel in open of gesloten uitvoering. 

Over KLUDI 
Kludi - opgericht in 1926 - heeft momenteel ongeveer 860 werknemers, ongeveer 350 werken op het hoofdkantoor in Menden, Duitsland, 140 op andere productielocaties in Hornstein, Oostenrijk, en ongeveer 230 in Diósd, Hongarije. In boekjaar 2021 steeg de omzet met bijna tien procent op jaarbasis tot 118,3 miljoen euro. In de afgelopen drieënhalf jaar heeft het bedrijf een transformatieprogramma ondernomen. Als onderdeel van dit proces heeft Kludi veel jonge nieuwe leidinggevenden aangeworven die het bedrijf hebben gemoderniseerd op het gebied van marketing en verkoop en ook op het gebied van productie, supply chain en digitalisering. Kludi geniet een nationale en internationale reputatie ver buiten zijn industrie als kwaliteitsfabrikant van badkamer- en keukenmengkranen, douches en douchesystemen en als een belangrijke innovator in de sector. Het bedrijf heeft hiervoor al tal van prijzen ontvangen. Zo werd het voor het laatst uitgeroepen tot een van de ‘Top 100 Innovators’ in Duitsland in 2022.

Meer informatie:
Kludi - Water in Perfection 
www.kludi.com 

Publicatiedatum: