In Nederland en België

Witt Benelux lanceert groot assortiment betaalbare wijnklimaatkasten

Veel mensen geven prioriteit aan een goed glas wijn, ook in het dagelijks leven. De beleving en kwaliteit van de wijn kan echter al snel minder worden als de wijn bijvoorbeeld op een plank in de keuken heeft gestaan. Een wijnkast zorgt voor optimale opslag en koeling van je wijnflessen. Het stijlvolle Deense design van een Witt wijnkast geeft je keuken een upgrade. Witt, distributeur van kwaliteitsmerken in consumentenelektronica, lanceert de wijnkast-serie nu ook in Nederland en België.

Constante temperatuur
Wijn heeft een constante en juiste temperatuur nodig. Een van de grote voordelen van de Witt wijnkasten is dat je de temperatuur precies kunt instellen op wat het beste is voor de flessen die je goed wilt bewaren. Sommige kasten hebben twee temperatuurzones, die je afzonderlijk instelt met behulp van het touchpanel. Zo bewaar je eenvoudig zowel rode, witte als rosé wijnen in dezelfde kast.

Goede bescherming tegen zonlicht met een goede luchtkwaliteit
Geen enkele wijn profiteert van zonlicht. Daarom worden rode wijnen, die meestal het langst bewaard worden, in gekleurde flessen gebotteld. De Witt wijnkasten hebben getinte en geharde UV-glazen deuren met alarm, zodat de wijnen veilig kunnen rusten en beschermd zijn tegen UV-stralen. Elegante gedimde LED-verlichting geeft een geweldig overzicht. Een actief koolstoffilter zorgt voor een goede luchtkwaliteit en voorkomt dat eventuele geurtjes uit de omgeving de wijnen aantasten.

Sommelierlade
Het aanbod is gevarieerd, maar vooral de integreerbare modellen met touch-deuren passen perfect bij de stijlvolle, greeploze keukens van deze tijd. Uniek in Nederland en België is de mogelijkheid van een sommelierlade te plaatsen boven de wijnkast. Een keukenplint onder je wijnkast wordt daarmee overbodig en je hebt je flesopener altijd bijdehand.

Witt barkast voor je wijn en ook voor een gekoeld glas gin tonic
Als je meer van gin tonic houdt, overweeg dan de perfecte 'barkast'. Voor de helft wijnkast en voor de helft een drankenkast met ruimte voor sterke drank. Flessen en blikjes gekoeld bewaren tot 1°C. Ook perfect voor de ijsblokjes. Een eyecatcher op elk feestje!

Je kunt ook kiezen voor een 'champagnekast' met dezelfde lage temperatuurstand (van 1°-18°). Dan staan ​​de kurken altijd klaar om te knallen bij de volgende feestelijke gelegenheid. Of wanneer je gewoon een beetje alledaagse luxe nodig hebt.

Haal ook het maximale uit wijn!
Met de Witt wijnkasten zijn er geen zorgen meer over vochtigheid, houdbaarheid en/of serveertemperatuur. Een trillingvrije compressor zorgt voor een stabiele bewaaromgeving voor je kostbare wijnen. Met deze wijnkasten lanceert Witt een groot en mooi assortiment betaalbare wijnkasten. De beste omstandigheden om te genieten van je eigen wijnassortiment. De wijn staat altijd klaar om te serveren voor onverwacht bezoek of om te ontspannen na een lange werkdag.

Meer informatie:
Witt Benelux
www.witt.dk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven