Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inkoopbeurs showUP staat voor de deur met meer dan 450 merken

Een gloednieuwe herfst/winter-editie van inkoopbeurs showUP staat voor de deur. Deze editie zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Met meer dan 450 merken belooft het een mooie editie te worden. 



Trendy en startende labels staan deze editie weer zij aan zij bekende internationale merken. Je ziet deelnemers uit de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food. showUP is dé vakbeurs voor inkopers en retailers waar altijd heel veel nieuws te vinden is. Nieuwe collecties van toonaangevende leveranciers, bijzondere items van ontwerptalent en nieuwe merken die je nog niet eerder op een beurs zag. 

showUP weet iedere keer weer te verrassen, maar blijft toch vertrouwd. Met vaste onderdelen als growUP, het segment met kindermerken, het lezingenprogramma listenUP en de Trendzone van Buro Jantrendman biedt showUP ook nog eens de nodige inspiratie. Net als in The Store, deze editie heeft onze inspirerende popUP winkel als thema Candles and More.

Genoeg redenen om showUP te bezoeken. Dus, heb jij je ticket al gereserveerd? We hebben je oude gegevens erbij gehaald zodat je makkelijk en snel je registratie voor showUP kunt afronden.

Meer informatie:
showUP
info@showup.nl
www.showup.nl 

Publicatiedatum: