Inkoopbeurs showUP staat voor de deur met meer dan 450 merken

Een gloednieuwe herfst/winter-editie van inkoopbeurs showUP staat voor de deur. Deze editie zal plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch. Met meer dan 450 merken belooft het een mooie editie te worden. Trendy en startende labels staan deze editie weer zij aan zij bekende internationale merken. Je ziet deelnemers uit de segmenten home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food. showUP is dé vakbeurs voor inkopers en retailers waar altijd heel veel nieuws te vinden is. Nieuwe collecties van toonaangevende leveranciers, bijzondere items van ontwerptalent en nieuwe merken die je nog niet eerder op een beurs zag. 

showUP weet iedere keer weer te verrassen, maar blijft toch vertrouwd. Met vaste onderdelen als growUP, het segment met kindermerken, het lezingenprogramma listenUP en de Trendzone van Buro Jantrendman biedt showUP ook nog eens de nodige inspiratie. Net als in The Store, deze editie heeft onze inspirerende popUP winkel als thema Candles and More.

Genoeg redenen om showUP te bezoeken. Dus, heb jij je ticket al gereserveerd? We hebben je oude gegevens erbij gehaald zodat je makkelijk en snel je registratie voor showUP kunt afronden.

Meer informatie:
showUP
info@showup.nl
www.showup.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven