Tijdens InCoDa 2022, op maandag 12 september 15:00 uur geeft duurzame interieurstylist Iris van Asselt een inspiratiesessie in de Stage op InCoDa’s eerste festival. "Tijdens de sessie deelt ze met jou verschillende kansen in de trend duurzaamheid die jou helpen voorloper te zijn in de branche".

We gaan met elkaar naar een circulaire economie. In 2030 moeten we 50% minder gebruik van grondstoffen hebben en in 2050 een economie zonder afval. Dit brengt verandering met zich mee, maar natuurlijk ook veel kansen waaronder een groeiende vraag naar o.a. duurzaam wonen. 

Welke kansen er liggen voor de interieurbranche? Iris deelt graag alvast voor haar inspiratiesessie enkele tips met jou.
Op zoek naar inspiratie:
• De consument komt naar de winkel om geïnspireerd te raken. Ook voor de interieurarchitect en stylist geldt dat de klant geïnspireerd wil worden. Vertel het duurzame verhaal van een product en zorg dat het tot leven komt.
Extra's:
• Bied een extra service aan, die bijdraagt aan een circulaire economie, waardoor de consument graag naar jou winkel komt of jou als architect/stylist inhuurt.
Presentatie:
• Laat zien dat je afval ook als grondstof kan inzetten. Wat doe je bijvoorbeeld met stalen die uit de collectie zijn? Zet je afval in als iets waardevols om je winkelpresentatie mee te doen of je etalage te maken.
Winkelpresentatie:
• Er zijn steeds meer platforms waar duurzame materialen en producten worden aangeboden. Wil je weten welke? Dan zie ik je graag! Tijdens InCoDa vertel ik je over de kansen die er liggen in de interieurbranche en geef concrete voorbeelden. Zodat je geïnspireerd en voorbereid op de toekomst de sessie verlaat.

Ontmoet Iris van Asselt en ontdek wooncommunity LiberTerra opgericht die zich inzet voor duurzaam wonen en leven.Mis de inspiratiesessie niet:
Retailer / interieurprofessional van de toekomst
Maandag 12 september 15:00
Stage – InCoDa’s festival
www.interieurcollectiedagen.nl