Outdoor Lifestyle levert totaalconcept af in Curaçao

Outdoor Lifestyle heeft een nieuw logo en viert alweer hun 16 jarige bestaan van hun exclusieve All weather sofa in Nederland. Ze zijn niet alleen in Nederland volgens eigenaresse Manon Idema 'zeer succesvol', maar ook in in Curaçao en Bonaire.

De all weather loungesets kunnen in fantastisch mooie felle kleuren geleverd worden die natuurlijk perfect passen op het eiland. Daarnaast hebben ze ook allerlei zandkleuren in allerlei motieven en structuren stof. De stoffen zijn allemaal kleurvast en kunnen zelfs met chloor schoongemaakt worden.

Dat de stoffen UV vast moeten zijn is van groot belang in een land als curaçao waar alles binnen een nood time verkleurd. De keuze is oneindig en voor iedere klant zit er wat tussen.

''Zo is de loungeset uniek van iedere klant omdat hij helemaal custom made samengesteld kan worden. Iedere module kan zelfs een ander kleur krijgen en bijpassende sierkussens uitgezocht worden. De klanten zitten daarom ook tussen de 2 en 3 uur in de showroom, geen haast en in alle rust alleen op afspraak,'' vertelt Manon.

Voor deze klant heeft Outdoor Lifestyle het hele interieur gekocht (exclusief eettafel en stoelen) in Nederland en laten verschepen naar Curaçao. Eigenaresse Manon is naar Curaçao gevlogen en heeft de klant geholpen met de inrichting. ''En dit is het geweldige resultaat geworden...''

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle
info@outdoorlifestyle.nl  
www.outdoorlifestyle.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven